fredag 11 januari 2013

Må han ruttna i helvetet

Jimmy Savile förtjänar verkligen att det finns ett helvete. Så många barn som han förgrep sig på utan att straffas, utan att anklagas för något utan istället fick han medalj av drottning Elizabeth för sitt frivilligarbete med bland annat barn. Han belönades också av förre påven Johannes Paulus II.

Han har begått 214 brott enligt en rapport som har släppts från polisen och en barnaskyddande myndighet. Han skyddades av sin image som en barnkär TV-underhållare. Det säger en del om förljugenheten i det brittiska samhället att han inte kunde avslöjas under sin livstid och att BBC inte heller blev det företag som avslöjade honom utan en konkurrent.

Han höll på i femtio år med sina övergrepp på både pojkar och flickor. Den yngste var bara åtta år. Jimmy Savile dog i oktober 2011 84 år gammal. 

2 kommentarer:

  1. Vad man gör i livet avgör om man kommer till Ljuset eller Mörkret efter döden. Jimmy Savile kan komma dit ner helvete/mörkret efter sin död. Och får leva bara en gång som han, medans vi andra som kommer till Ljuset får komma tillbaka flera gånger om som kallas för reinkarnation!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var och en blir salig på sin tro. Ha en trevlig dag!

      Radera