lördag 19 januari 2013

Ewa Fröling på Ingarö

UPPDATERAT
Jo hon bor där, är skriven i ett litet hus på två rum och kök, 54 kvadratmeter, som köptes för 2,2 miljoner i somras. Hon sade i Skavlan i går att det är kallt och strömavbrott här ute på Värmdö. Så är det.

Två firmor är inhysta i fritidshuset, där hon bor eller tre med hennes egen Ewa Fröling Scen. Kanske har hon upptäckt nu vid 60 års ålder att det gäller att spara för att få ihop till en lagom pension. Det brukar bli knapert för skådespelare.

Jobb har hon tillsammans med regisssören Colin Nutley. Hon ska spela chefredaktör på en stor tidning i nya filmen "Medicinen". Hon är en stor diva i god bemärkelse säger regissören.

Annars har vi sett henne i "Stjärnorna på slottet". I kväll är det hennes program i SVT klockan 20.00, sänds även den 21 och den 24 januari. Det är en stark historia så se den.
20.1.2013
Det andra barn som hon pratade om i TV-programmet (då hon fick en djup depression) är hennes dotter Mira Fröling född 1990. Hon är nu också vuxen precis som Tilde Fröling, som föddes 1980. Ewa Fröling har inte längre något ansvar annat än för sig själv. Därav kanske att det rullar på nu igen.
11.4.2013
Ewa Fröling ger sig inte. Hon vill ha en ursäkt från papporna till hennes döttrar. Det sade hon i förmiddags i Efter Tio hos Malou von Sivers. Verkar inte det lite långsint? Det är Örjan Ramberg som är pappa till Tilde och Thomas Hedberg som är pappa till Mira.

Hon drar in papporna när hon pratar om sina kriser, som hon har fått klara av på egen hand. Hon har ensam fått ta hand om två tjejer. Det har funnits krispunkter och krigszoner samt strategier, smartness, styrka och energi som hon har fått slösa på dessa krigszoner. Tänk om hon hade fått lägga detta i en verksamhet, säger hon.

Hon låter mycket bitter. Och hur skulle det hjälpa med en ursäkt? Har hon inte själv gett sig i lag med killarna och skaffat barnen? Har hon inte själv valt sitt yrke? Har dessa flickor varit en sådan "pain in the ass" att hon ångrar dem? Är hon bitter över att hon inte blev en sådan världsstjärna som Anita Ekberg? Hon får inga sådana frågor av Malou von Sivers.

Allt är val här i livet. Kanske dags att ta ansvar för dem. Har hon inte haft det förspänt ändå? Är det inte lite övermaga att komma dragande med sig och sitt liv nu ännu en gång? Hon är världsberömd genom Ingmar Bergman och Fanny och Alexander. Det var 1982. Det fanns gott om tid att göra mer världssuccé efter detta. Tagga ned damen! Alla går vi igenom svårigheter här i livet. Ta ansvar för valen! Skyll inte på männen.
27.5.2014
En del går fortfarande in på detta, men hon bor inte längre här i Värmdö utan är skriven i Bromma. Möjligen har hon kvar huset som sommarhus. Hon deltar annars i bakning bland andra kändisar. Samma gäng som går runt, runt i mediet. I olika lustiga program. Numera ska det vara något med mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar