fredag 4 april 2014

Ökänd bedragerska dömd

Camilla Söderholm, Visby dömdes i dag vid Gotlands tingsrätt till fängelse på två år och sex månader för bedrägeri. Hon är född 1988 den 9 februari och har lurat sin förra pojkvän på över en halv miljon kronor. Denna kvinna säger att hon mår väldigt dåligt när hon inte har några pengar. Ja, det finns det många som gör, men ett fåtal är beredda att ljuga och bedra, för att till varje pris lura till sig pengar. 

Hon har lagt ut saker på Blocket och fått pengar den vägen, men de största summorna har hon lurat av vänner och närstående. Hon har bland annat ljugit om en vän, som behövt pengar för att denne hade krockat med en bil i Turkiet och då lurat den tidigare pojkvännen på omkring 150 000 kronor. En släkting har blivit utsatt för hot och utpressning om han inte gav henne pengar. Sammanlagt gäller domen omkring 750 000 kronor, men det kan vara större summor, som hon har lurat av människor.

Det fanns bara ett sätt att stoppa denna bedragerska och det var att polisanmäla henne sade också hennes släktingar. Det låter som om hon är mytoman och behöver vård när hon sitter inne. Ljugandet är ett symptom på något annat underliggande och värre, som psykopati, schizofreni eller narcissism. 

Hon ska betala nästan 723 000 till tjugosex olika personer, banker och företag i skadestånd.
Mål nr B 1168-12


4 kommentarer:

 1. Var snäll och låt bli att länka hit! Tack!

  SvaraRadera
 2. Det värsta är att hon nog kommer att fortsätta i fängelset. Jag pratade med personal ifrån Hinseberg en gång. Dom berättade att många kvinnor i fängelset kan ha 3-4 manliga brevvänner som dom lurar pengar av under fängelsetiden,genom att låtsas att dom ska bli ett par när hon kommer ut.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Angelica! Antar att du riktar dig till mig. Länkningen är något annat än att kommentera som du gör nu. Just därför att hon är dömd är det okej att skriva. Annars vore det inte bra för då vore det att anklaga någon icke dömd. Jag tycker synd om henne och som jag skriver tror jag att hon behöver vård. Det är något som inte stämmer hos henne. Det får jag tänka och skriva. Vi har har tanke- och yttrandefrihet i Sverige. Jag antar att du är lillasyster till henne. Hjälp henne om det går!

   Radera