fredag 13 november 2009

Bodström tror inte på sossarnaDen slutsatsen kan man dra av att han tänker flytta till USA nästa år efter valet. Hans familj ska flytta först.

Att gå ut och prata om det redan nu är inte så smart. Mycket vatten hinner rinna innan det är dags för flytt för den stora familjen med fyra barn, vilket Aftonbladet berättar. De ska stanna där ett läsår. Så utttrycks det.

Man kan alltså tänka sig att barnen ska få gå i skola i USA. Allihop. I vanliga fall brukar familjer släppa iväg sina telningar, när de har tagit studenten, men så blir tydligen inte fallet här. Utan äldste sonen får med sig hela familjen.

Thomas Bodström har ett tungt jobb inför valet nästa år: att få stockholmarna att välja sossarna före borgarna. Något som är dömt att misslyckas.

Senast tog Bodström på sig att också sitta i kyrkofullmäktige i Nacka. Han tänker föreläsa och skriva en ny bok i USA. Allt bestämdes för två veckor sedan av familjen. Varför denna brådska med att offentliggöra?


4 kommentarer:

 1. Han vill säkert lära sig lite mer om advokathumor i USA kanske? Jag la in det här på Newsmill för en liten tid sedan, just när de debatterade Bodström. Passar bra med en liten repetition nu kanske?

  Advokat humor från USA.

  Q: How can you tell when a lawyer is lying?
  A: His lips are moving.

  Q: What do honest lawyers and UFOs have in common?
  A: You always hear about them, but you never see them.

  Q: What's wrong with lawyer jokes?
  A: Lawyers don't think they're funny, and nobody else thinks they're jokes.

  Q: Why did God make snakes just before lawyers?
  A: To practice.

  Q: Why does California have the most attorneys, and New Jersey have the most toxic waste dumps?
  A: New Jersey got first pick.

  Q: What's the difference between a lawyer and a catfish?
  A: One is a slimy, bottom dwelling, scum sucker. The other is a fish.

  Q: What's the difference between a law firm and a circus?
  A: At a circus, the clowns don't charge the public by the hour.

  Flytten till Amerika måste ju ändå vara ett lyckokast och dra röster för Stockholms Arbetarkommun att ha ett vallokomotiv som sedan 2006 spelar fotboll I Djursholms FF och bor I USA. Klockrent!

  (Ursäkta den låga nivån på mina kommentarer denna gång, men det är ju fredag).

  SvaraRadera
 2. Av hela mitt hjärta önskar jag Bodström Lycka till!

  Jag hoppas att han får lära sig Jantelagen på samma sätt som jag fick lära mig denna undenbara lag, här i Sverige...

  SvaraRadera
 3. Jag tror att han aspirerar på partiledarposten och är väl medveten om att Mona aldrig blir statsminister och då om han är i USA så kan han "motvilligt" komma tillbaka om partiet ber om det annars stannar han där hos dne store satan som en äkta socialdemokrat skulle ha sagt.

  Detta är en mycket slipad och troligtvis totalt hänsynslös person som sätter makten först. Se bara vem han valt som kompanjon i firman.... brrr

  SvaraRadera
 4. Cuben: Tack för dina humoristiska kommentarer!
  Valens: Lycka till och stanna där i landet kanske? För sent att bli president i Amerika, men kongressman eller nåt kan han ju alltid bli.
  Nils Dacke: Lika nödbedd som Göran Persson kanske? Vet inte hur många ggr han lyckades säga nej innan han kom på att det gick att säga ja.

  SvaraRadera