tisdag 10 november 2009

Är storfilmen om Greta Garbo en bluff?Nättidningen Realtid berättar att storfilmen Greta Garbo, som borde ha varit inspelad nu och som skulle få premiär 2010 kanske aldrig blir av.

Det är den efterlysta ekobrottslingen Björn Höglund, som är exekutiv producent för storfilmen, men pengarna har lyst med sin frånvaro.

Medier i Sverige skrev glatt om den stora satsningen för omkring ett år sedan då Anna-Karin Eskilsson äntligen hade fått sin drömroll efter nästan ett och ett halvt årtiondes slit i det stora drömlandet Amerika.

Regissör till denna storfilm skulle enligt uppgift vara den 79-årige veteranen i nöjesvärlden Buddy Bregman. Men pengarna har ännu så länge uteblivit.

Att Björn Höglund nu är häktad och väntar på utlämning till Sverige gör inte situationen bättre. I värsta fall är det hela en bluff med diverse sponsorspengar inblandade.

Inte heller Greta Garbos släktingar i USA har hört talas om någon film om den svenska filmstjärnan.

Ekobrottslingen Björn Höglund greps i början av november efter en polisjakt. Han lär ha befunnit sig i Anna-Karin Eskilssons lägenhet.


2 kommentarer:

  1. Åh ,vad synd om Anna-Karin Eskilsson om det är en bluff. Hon har säkert gått och drömt och arbetat för att få rollen. Men lycksökare finns inom alla branscher förskräckligt när man hamnar i deras nät dock!

    Jag älskade Greta Garbo som skådespelerska och hade gärna velat veta mer om henne och hennes liv. På något sätt känns hon som en ömtålig men samtidigt oerhört stark kvinna. Jag har en bok som gavs ut för många år sedan men där stod intet nytt om man säger så.

    SvaraRadera
  2. Jag önskar jag visste mer om hur det ligger till... vet inte vem som skyldig och oskyldig, men det luktar en smula illa som det är nu.

    SvaraRadera