måndag 17 juni 2013

Glädjen i att slåss

UPPDATERAT
Bilal från Göteborg är så lycklig i Syrien. Han kommer aldrig att återvända till Sverige. Inshalla, säger han. Han ska bli martyr i Syrien och få jungfrur i himlen när han kommer dit. Suck.

Meningen med livet är inte att dö i strid, men det tycker han. Han hade slösat bort sina 22 år tidigare, men nu begrep han allt. Walla! Han hade aldrig känt en sån extas, en sådan glädje. Han skrattade  och tyckte det var så skönt. Varför hade han inte gått ut och krigat tidigare!

Ja människor befinner sig på olika nivåer i livet. Det är därför vi är här på jorden för att uppleva ett liv i en kropp och det han pratar om är att befinna sig på en ganska låg nivå när man råkar i extas när man dödar människor. Han hade en massmördare inom sig, men visste inte om det.

Ett 30-tal islamister har åkt från Göteborg: Angered och Bergsjön för att döda och bli dödade. Livets högsta nöje. Fem av dem har redan blivit martyrer. Jag tror de blev rätt förvånade över att de inte fick sjuttiotvå jungfrur i himlen att våldta.

Här har jag tidigare skrivit om de sjuttiotvå jungfrurna. Och här samt här. Här är bilder på den leende martyrdöden: shuhada. Visst är det fantastiskt! Människan är det enda djur som kan bli fullkomligt dum i huvudet genom religion. Och då menar jag att inga läror är undantagna, inte heller -ismer som nazism eller kommunism. Stackars mänsklighet.
11:09
Säpo oroas över att dessa män kommer tillbaka till Sverige och utför attentat här. Det är ju inte männens mål, så det är väl inte så mycket att oroa sig för. Jag skrev och tackade Ekot för att de tar upp detta som nyheter. För att de berättar hur det är.
13:35
Och här berättas att det är de väldigt religiösa som åker, läs hjärntvättade. Och att propagandan mal för att få dem att åka.
17:04
Mohammed kom aldrig hem.  Han skulle den här månaden vara klar med sin utbildning och sedan doktorera på Chalmers. Ofta är det sådana överintellektuella killar, som inte har tillräckligt försvar mot hjärntvätt. De kastar sig glatt in i religioner av olika sorter. Tyvärr. En människa består av fler skikt än det mentala.

6 kommentarer:

 1. Glöm inte feminism!
  Detta är vad feminismen åsamkar oss, byt bara ut ögonfärg till kön, så ser du de slående likheterna:
  http://m.youtube.com/watch?v=Bf0zfMl5KSA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det beror på som alltid. Alla -ismer kan gå i stå, människor kan fastna på vägen och bli fanatiker. Meningen med livet som jag ser det är att leva så gott det går så länge som möjligt och skada så absolut få som man kan efter sin medvetenhet. Och man får inte ta livet av sig själv eller andra. Det skadar så oerhört. Det är kvinnan bakom allt som dom sade förr i tiden. Kvinnor har ett stort ansvar som det är på tiden att dom tar. Jag ber att få rekommendera min artikel på Newsmill:

   http://www.newsmill.se/artikel/2011/01/03/medvetna-kvinnor-skulle-inte-till-ta-sina-m-n-att-bli-sj-lvmordsbombare

   Radera
 2. Man kan arbeta hårt och allvarsamt för en sak utan att stelna till en -ist.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt Claes! Jag blir så glad att du säger det för de flesta människor går inte helt vilse här i livet, men tyvärr så uppmärksammar vi snedseglarna rätt mycket. Men de allra flesta människor har större medvetenhet än dessa jihadister, hitlerister, stalinister eller schymanister. Vi har väl fått dom på halsen så att vi ska stå på tårna och inte slappna av vi heller! Ha en riktigt trevlig måndag!

   Radera
 3. Och ifall vi ägnar oss åt livet med allvar och djup så går vi igenom de stadier vi behöver. Det ingår i en människa liv och detta tar aldrig slut. Inte arbetet med att bli fördjupad som människa. Därför är det en mening med att vi lever så mycket längre än vi behöver för att säkra artens fortbestånd och uppfostra barnen. Vi har annat att utveckla än våra fysiska kroppar och att samla på oss prylar.

  http://annhelenarudberg1.blogspot.se/2011/10/1700-talets-da-vinci-kod-avslojad.html

  SvaraRadera
 4. Det var sannerligen en intressant intevju i Sveriges Radio med "Bilal" som kämpar för Sharia, mot demokrati (som enligt honom var "fel"). Han tyckte t.o.m. det ska vara förbjudet för en muslim att bo i Sverige då Sverige "krigar mot muslimer".
  Lyssna och reflektera: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3304&grupp=6240&artikel=5566319

  SvaraRadera