lördag 31 december 2011

Taxi var god dröj!

Nä det går inte att få tag i någon taxi alls i natt. Man kanske skulle starta lite svarttaxirörelse just dessa timmar? Annars är det ett lyxproblem tycker jag.

Va fasen har ni inte hört talas om att det är svält i Afrika? Och att dom inte har någonstans att bo utom i flyktingläger? En stad av Göteborgs storlek har vuxit upp i Kenya, för att folk där inte kan låta bli att slå ihjäl varandra nu när torkan har gjort det omöjligt att bo längre norr ut i Somalia.

Förr i tiden skulle dom ha sagt att det var Guds straff och att människorna måste bättra sig, men sånt trams tror vi inte längre på. Nä ni goddagspiltar som står där och dricker champagne och drar en lina kokain på toan på nyårsaftonen. Samla ihop er och ge er iväg till Afrika och hjälp till!

Fega inte ur nu! Världen måste räddas! Varför inte av dej?

Och vill ni hjälpa till på lite närmare håll, så är det bara att ge sig av till de strömlösa i Sverige med dieseldrivna aggregat nu när elbolagen inte sköter sig. Ställ upp vetja, var inte så urbota egocentrerade nu.

ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

3 kommentarer:

 1. ursäkta mej, vem bryr sej om de fattiga i Afrika?
  Det har inget samband med att det är svårt att få en droska denna natt

  SvaraRadera
 2. Zoega: Men kära lilla du det gäller att öppna sitt hjärta förstår du. Vi är alla människor. Och visst hänger taxibrist ihop med Afrika. Tänk om de alla kunde komma hit och bli svarttaxichaufförer på nyårsaftonen! Vilket fantastiskt samhälle vi skulle få! Puss och kram på dej!

  SvaraRadera
 3. Taxi! Var god dröj! Här finns ingen taxi alls på helger och nätter. Men vi är vana. Man får fixa skjuts bäst fan man vill! God Nytt År!

  SvaraRadera