fredag 23 november 2012

Sd plågar skolbarn

UPPDATERAT
Det är ingen ände på hur fruktansvärda sverigedemokraterna är. De skickar hemska bilder på lik till en 15-åring.

Det var 15-årige "Johan" som trodde han skulle få antimuslimska åsikter när han frågade Ted Ekeroth i kommunfullmäktige i Lund hur han såg på islam, men inte de vidriga bilder som medföljde i mejlet. De sades föreställa offer för islam i södra Thailand.

Henrik Johansson som samarbetar med Expo tror att syftet är att sprida rädsla för muslimer. Den 15-årige "Johan" blev chockad.

Och enligt den senaste opinionsundersökningen hos Skop ligger sd på drygt 6 procent. Inte de dryga 12  procent som de fick i en tidigare mätning hos Sentio i går. Ja det är ju ett norskt institut och det var en webbmätning.

Det var Ted Ekeroths bror Kent Ekeroth som fick lämna sitt uppdrag som rättspolitisk talesman för sd efter skandalfilmen som Expressen avslöjade. Han sitter kvar som riksdagsman. Ted Ekeroth kommer inte att få svara på fler mejl från skolbarn.

28.11.2012
Åklagaren lägger ned förundersökningen om hets mot folkgrupp som startades mot Kent Ekeroth och hans båda sd-kamrater Christian Westling och Erik Almqvist. Det var ju bra att de inte förföljs så att de blir martyrer. Här skrev jag tidigare om detta. Och här finns min senaste artikel på Newsmill om detta. Filmen som åklagaren hade att ta ställning till är enbart spridd till ett fåtal.

16 kommentarer:

 1. Oerhört dåligt omdöme av SD-politiker men verkligheten av illdåd utförda av militanta muslimer kan vara grymma och fruktansvärda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja i religionens namn har människor plågats i århundraden.

   " På 1520-talet, då spanjorerna hade erövrat aztekernas, mayas och inkas land, fanns det omkring 70-90 miljoner indianer sammanlagt av dessa stammar. År 1650 återstod endast omkring 3,5 miljoner av dem. Detta var absolut världens största folkmord. Det fanns ingen motsvarighet. Varken förr eller senare i människans historia.

   Påven Paulus III sade 1537 i en bulla att indianer var “riktiga människor” och skulle behandlas som sådana. Filip III i Spanien förbjöd officiellt tvångsarbete i gruvor år 1601, men inofficiellt fick det fortsätta."

   Ur min nya bok I ormbärarens tid

   Radera
  2. Vilken tur att kristendomen har utvecklats de senaste 500 åren. Inom islam är fortfarande kapning av händer något som tillämpas i flera länder.

   Radera
 2. Är man 15 år så skall man inte leva i en la la värld.
  Kanske inte det smartaste, men SD varnade ju han att bilderna var starka. Vi kan inte blunda för detta som sker i vår omvärld.

  SvaraRadera
 3. 15-åring "chockad" över att se döda kroppar på bild???? Någon slags mormonfånge i inre Norrland som inte har Internet antar jag - men ur han då kunde mejla är ett mysterium???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns väl inga mormoner i inre Norrland? Bara som ex-presidentkandidater i det stora landet i väster.

   Radera
  2. Det finns väl uppenbarligen minst 1 st där.. :)
   Jag antar att denna 15-åring aldrig sett en skräckfilm heller, för då hade han varit traumatiserad för livet.

   Radera
 4. Tydligen släppte chocken först efter ett år så att han orkade reagera. Mamman var ju också förlamad av chock i ett helt år. Men grabben kvicknade visst till för ett ögonblick strax efter chockbilderna eftersom han begärde mer information.
  Känner du inte hur trådarna rycker i armar och ben, ms Rudberg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fantastiskt att mamman inte reagerade mer just då. Trådarna? Du menar att jag inte är en egen person? Jodå det är jag. Väldigt snäll har jag varit mot sd-are rakt igenom. Har låtit de kommenterat tills jag tröttnade på aggressiviteten. Gjorde jag här också:

   http://annhelenarudberg1.blogspot.se/2012/11/vi-alskar-att-hata-sd.html

   Ms? Du menar att jag är feminist? Nä jag tröttnade redan i början av 80-talet på de hårdföra kvinsen. Jag gick ur Grupp 8 då. Och om du har studerat min blogg så vet du att jag inte gillar Gudrun Schyman och inte heller hennes vapendragare Susanna Alakoski.

   Och att jag gillar män. Jag har försvarat dem för jag vet att de blir fråntagna sina barn av kvinnor. Har ett sådant fall i min släkt som du också kan hitta i min blogg eller på Newsmill om du letar.

   http://www.newsmill.se/artikel/2009/03/13/kvinnor-relsen-borde-inte-vara-helig

   http://www.newsmill.se/artikel/2009/09/13/man-hatar-inte-kvinnor

   Radera
 5. Du läser in för mycket i mina ordval. Ms var enbart av lättja - jag slapp skriva ut hela namnet.
  Jag hyser inga tvivel om att du är en egen person med många åsikter. Det jag syftade på var att de flesta okritiskt suger i sig medias drev på SD-politiker. Att det kom just nu är ju ingen slump. Det finns nog mer. Men jag tror att de förlorar på sitt drev. Många av dem som kan tänka sig att rösta på SD gör det nog av ett enda skäl - de vill få en förnuftigare invandringspolitik. De är oroade av ghetton, våldsbrott, religiös fanatism och ökade sociala kostnader.

  SvaraRadera
 6. Nu anlitar vänsterextrema EXPO 15-åringar för jaga SD-politiker, de är helt sjuka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu överdriver du en smula. Eller vet du att 15-åringen är anlitad av Expo? Ingår du in den kampanj som sd för i dag mot ssu? Och tvärtom.

   Radera
 7. Det är rätt roliga kontraster här faktiskt.
  SD använder sig av råa historier med råa ordval för att skrämma barn bort från islam.. Och denna blogg använder sig av råa historier med råa ordval för att skrämma bort barn från SD.

  Så här observerat från en tredje position, så frågar jag mig:
  Vad är skillnaden mellan er två, egentligen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har nog missuppfattat allt. Läs noggrannare! Det här är en blogg som kommenterar det som rör sig i tiden. Inte någon blogg som tar ställning för eller emot som helhet. Jag brukar få kritiken att den är spretig, men det kan lika gärna vara så att jag ser det utifrån. Från en annorlunda position. Ungefär som du vill att man ska göra med dig.

   Radera
 8. Forum för levande historia skickar också hemska bilder på lik till skolelever men det blir ingen upprörd av. Kanske måste man ha riksdagens mandat innan man kan upplysa skolelever om grymheter.

  SvaraRadera