fredag 16 november 2012

Min 41:a artikel publicerad på Newsmill

Alldeles nyss fick jag ännu en artikel publicerad på Newsmill. Ni hittar den här. Den handlar om de strömavhopp som har förekommit från sverigedemokraterna.

Min tes är att svenska folket i allmänhet är inte rasister, vilket man kan få intrycket av när medierna diskuterar. Att de och de sju andra riksdagspartierna ser sig själva som garanter för att 30-talet inte ska gå i repris.

Att folket inte fattar vad som pågår och att de håller på att förledas av sd. Så är det inte. Den kampanj som Expressen nu driver ser ut att vara ämnad att krossa partiet. Men det kan säkert återuppstå. Vi får se hur folket röstar i nästa opinionsundersökning.

4 kommentarer:

 1. Media har för en gångs skull gjort det de är satta att göra, nämligen att granska makten. De har avslöjat att ledare för ett av Sveriges största partier är:

  a) Uppenbara rasister
  b) Våldsbenägna fegisar
  c) Extremt hala lögnare som inte tvekar att förfalska bevis för att vinna politiska poänger.

  Tyvärr har ju inte media fattat någonting som vanligt utan börjar tugga sitt vanliga nonsens. Jan Hedin borde egentligen aldrig uttala sig om någonting. HOWEVER, medias klanterier kan aldrig, ALDRIG förändra det faktum att SD visat sig bestå av kloakråttor. Jag hoppas verkligen att den typiska SD-väljaren (invandrarkritisk men inte rasistisk) äntligen fattar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var det jag skrev tidigare att de är katalysatorer för hat. Och där har de uppenbarligen en roll. Vad har Jan Hedin gjort nu då? Han har väl bara sagt att det här är "mitt land" och att det är Soran Ismails land och alla andras land. Vars och ens som bor här? Är du från motsatta hållet?

   Radera
 2. Om en VD i ett företag vill ha fart på omsättningen och därför beslutar sig för att alla ska jobba även på lördagarna, borde han kunna förutsätta att resultatet blir strejk, bråk o demonstrationer som leder till att företaget kapsejsar. VD:n skulle dock innan dess få sparken o bytas ut o hela ansvaret läggas på honom o inte de anställda.
  Om våra politiker beslutar sig för att fylla på Sverige med miljoner människor från främmande kulturer för att sudda ut svenskheten, håna de som talar om värdet av svenskhet o skapa ett "spännande" månkulturellt rike kan man inte bli förvånad över att många svenskar som kommit i närkontakt med det nya o heller inte blivit tillfrågade reagerar. Många reagerar våldsamt och på ett otrevligt sätt precis som de strejkande arbetarna förmodligen skulle gjort. Man kan inte bli förvånad över att det blir splittring, misstänksamhet o sk "rasism" och att partier bildas för att stoppa det som pågår. Ansvaret kan inte heller läggas på de som reagerar utan det är politikernas dumhet, ointresse o förakt för sina väljare som är orsaken. Skillnaden mot VD:n är att det inte är lika lätt o självklart att sparka dem.
  //Pops

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja där kom en kommentar från en sd:are. Så mycket som behöver pysa ut i detta land. Vi får väl hoppas att det kan göra så utan att alltför många kommer till skada. Det går inte riktigt att jämföra ett land med ett företag. Och förr i tiden jobbade vi faktiskt på lördagarna - halvdag. Numera jobbar folk mest halvdag på fredagar har jag märkt. Med eller utan tillstånd.

   Radera