måndag 30 januari 2012

Sexbarnsmamma rövade bort barn

En sexbarnsmamma i Nynäshamn har rövat bort sina två äldsta barn från deras pappa. Hon har konsekvent skickat tillbaka alla presenter till dem till jul och födelsedagar. Barnen har inte fått prata med sin pappa i telefon, inte fått träffa honom när han försökte komma förbi.

Hon anklagade honom falskt för sexuella övergrepp. Det gick aldrig till rättegång eftersom anklagelserna var så absurda. Det är helt riskfritt för en mamma att göra detta i dagens Sverige. Hon får inte något straff. Hon och socialen tillsammans har hjärntvättat barnen, så att de inte ens nu, när de är äldre vågar kontakta sin pappa.

De bor fortfarande hos henne och är i hennes grepp. Hon har berövat dessa barn deras pappa och hela den släkt, som kunde ha funnits där för dem. Detta är vad som händer i ett samhälle, som inte tror att båda föräldrarna är bra för barnen.

Ett samhälle, som bekänner sig till feminismen, orsakar dessa skador på barnen, som enbart har sina mammor att ty sig till, när pappan stöts bort. Nu på 2000-talet borde vi gå över till något nytt, där vi äntligen ser att barnen behöver båda sina föräldrar. Att socialen hjälper till att hålla pappor och därmed en hel släkt borta borde vara förlegat.

De här båda barnen är det redan för sent att hjälpa, men om Barnkonventionen fungerade skulle sådant inte behöva hända. Sverige har ratificerat denna FN:s konvention, men ännu inte gjort den till lag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar