torsdag 5 januari 2012

Man skjuten i Gislaved

Det ligger i Småland och inte i Skåne. Sensation! Det kan skjutas även där. Och detta nya eventuella mord bekräftar att det är mycket farligare att vara man än kvinna.

Detta som inte de vänstervridna tror på hur mycket statistik man än sätter under näsan på dem om olyckor, självmord, mord och trafikolyckor, som män råkar ut för. Nä det är ändå kvinnorna som misshandlas och slås ihjäl hela tiden.

Lögn och åter lögn. Det är mycket farligare att vara man och särskilt ung man i förhållande till ung kvinna. Drygt tre gånger så många unga svenska män, 15-24 år gamla, dör i trafikolyckor, cirka 60 procent fler dör i självmord, cirka fyra gånger så många i alkoholrelaterad död och cirka tre och en halv gånger fler i övriga skador.

Män dör till och med mer av blixtnedslag än kvinnor. I Amerika åtminstone. Här i Sverige finns ingen statistik. Detta beroende på att männen är utomhus mer än kvinnor.

Det är ett helsike att vara mamma och pappa till pojkar och få dem att överleva den farliga ungdomstiden. Man måste ta hand om dem som om de var kycklingar, långt efter att föräldrarna har kunnat släppa flickorna fria.

Det är således en ung man, som har skjutits i låret i Gislaved. Två skott. Hoppas han överlever. Enligt allra senaste nytt lär han vara utom fara.

2 kommentarer:

  1. Ja, skottlossningen skedde i området Trasten i Gislaved. Detta är inte Malmö, men likväl ett Rosengård i miniatyr.

    SvaraRadera
  2. Tobias... Så tråkigt att det är likadant i Gislaved.

    SvaraRadera