tisdag 4 december 2012

Prinsessan Kate på sjukhus

Hon heter Catherine och hennes titel är hertiginna, men hon har blivit Kate med engelska folket och hon är gravid i 8:e veckan, men har varit så illamående att hon måste till sjukhus och få dropp. Jag känner med henne. Inte roligt att må så illa att det blir sjukhusvistelse på grund av uttorkning.

Prinsparet hade hoppats att slippa berätta förrän till jul. Ingenting är säkert med en graviditet så tidigt, men nu vet hela världen att engelska kungahuset ska få en ny arvinge. Prins William blev tvungen att ta sin fru till sjukhus. Barnet blir tronarvinge en gång i framtiden kanske. Vare sig det är en pojke eller flicka.

Vi väntar också tillökning i släkten. Tredje gången jag ska bli farmor. Vi vet inte vad det blir, men det här nya barnet är större än det i engelska kungafamiljen. Femte månaden är påbörjad. Och nedkomsten är daterad till i början av maj.

Är så roligt när släkten blir större. Här kan ni läsa om hur den har utvecklat sig genom åren i min nya bok I ormbärarens tid. 

7.12.2012
Två radiopratare från Australien tyckte det var roligt att imitera drottning Elisabeth och prins Charles och lurade en sköterska att koppla in dem till sjukrummet där prinsessan låg. När sköterskan förstod att hon var lurad tog hon livet av sig. Radioskojarna är avstängda från sina tjänster. Här skriver Daily Mail om detta.
10.12.2012
Nu gråter de båda radiopratarna ut offentligt över att de orsakade en sjuksköterskas död. De är väl livrädda för att bli mördade så starka har reaktionerna varit. 

2 kommentarer:

  1. Radiopratarna - tydligen från ett Murdoch-bolag. Vad förvånad man blir... Där existerar inte vanlig moral utan bara - hur ska vi nu tjäna pengar på det vi luskat ut vi avlyssning, bedrägeri eller på annat olagligt vis.

    SvaraRadera
  2. Man skall nog inte döma radiopratarna utan all fakta. Ingen tar i normala fall livet av sig för att man utsätts för skämt. Hoppas verkligen inte att detta leder till färre skämt i radion.

    Utlösande för självmordet är mer rimligt orsakat av andra saker. Mycket dåligt självförtroende eller depression t.ex. och förvärrat av en rejäl utskällning av en chef eller annan person hon kanske påverkas starkt av. Kanske fick hon det grymma alternativet att tänka på saken över helgen för att få sig en dom av cheferna på måndagen.

    Vem vet....?

    SvaraRadera