onsdag 12 december 2012

Himlen faller över oss

UPPDATERAT
Ett strålande ljusklot syntes på himlen under natten. Det passerade halva Sverige och föll ned någonstans i obygden. Ifall det hade varit History Channel som berättade om det hade det absolut blivit ett ufo med utomjordingar.

Nu var det helt klart ett ufo, men förmodligen ett naturligt sådan i stenform. Ut och leta värmlänningar och dalmasar. Smällen när det landade hördes i Vansbro. Det passerade Karlstad, men även Stöllet och Ekshärad. En meteroit är värd pengar!

Eller var det Lucia som landade med en smäll? Vem vet. Nä nu ska vi vara seriösa. Även flygledartornet i Karlstad lär ha sett ljusfenomenet, som gick från blått till orange.
14:18
Åh det var en bolid säger experterna. Så intressant. Det är ett grekiskt ord som helt enkelt betyder projektil. Ja, ja det kan vi nog hålla med om.
15:35
Var inte rädda säger en professor. Jo vi är helt skräckslagna precis som att vi tror på att det ska bli öken mitt i vintern här där vi bor. Klimatuppvärmningen kan löpa amok helt enkelt. Sic!
15.12.2012
Och här säger forskarna att det är sant att det var en meteorit. Vanligt folk är således tokiga och har hittat på allt de har sett ända tills forskare träder fram med bildbevis. Och då kan folk konstatera att de är inte så tokiga ändå! Vilken tröst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar