tisdag 4 september 2012

Dessa flickmord

Förr brukade ett flickmord räcka en hel sommar åt kvällspressen, men nu är tempot snabbare och det är två på en gång. Ett utanför Oslo och ett i Täby.

Norska Sigrid 16 år har hittats död och ett par män har anhållits. Samtidigt har en 31-åring anhållits skäligen misstänkt för mord på 13-åringen i svenska Täby. Han blev sur över oväsen, tog en kniv och dödade flickan.

 Själv blev jag förvånad över att så många gick in på ett gammalt inlägg om TV-chefen hos mig. Men fick förklaringen i morse. Någon hade länkat till det från Flashback för att visa att TV-chefen inte var mor till mördaren i Täby.

Flashback är för det mesta skit, spekulationer sida upp och sida ned. Men ett och annat korn kan också en blind höna finna.

Den yngre av männen i Norge har haft psykiska problem under många år. Märkligt vore om inte också Täbymördaren är av den kalibern. Förr i tiden fick de sitta inlåsta rätt länge. Numera kommer de ut så fort det går.

Täbymördaren ska också undersökas vad gäller de båda ouppklarade morden i Linköping. Han nekar till mord men medger att han är inblandad när det gäller 13-åringen.
5.9.2012
Konstnären som dödade 13-åringen levde i utanförskap och dekadens. Han har tydligen aldrig jobbat eftersom han hela sitt liv har nolltaxerat. Dock har han varit skriven på olika Östermalmsadresser. Det finns den sortens utanförstående också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar