fredag 25 maj 2012

Kvinna bakom mord

UPPDATERAD
En skrikande kvinna fördes iväg av polisen sedan hon troligen dödat en man i en trappuppgång i Malmö. Och häromdagen framkom att 2-3 kvinnor låg bakom att en man av misstag dödades av en kriminell man.  Det var ett beställningsmord.

Det är troligen sista stadiet i dessa kretsar. Så djupt nedsjunkna i brott och annat elände, som har med droger att göra att det framstår som ett rent helvete på jorden. Det går till slut så långt i ett samhälle, där alla gränser och normer är borta och eländet framstår som den enda verkligheten.

Vid polisens presskonferens i dag klockan tio ska mer klargöras om det senaste mordet. Kvinnan är anhållen på sannolika skäl och åklagaren får ta ställning till häktning. Förhören fortsätter. Den mördade bodde i huset på Södra Bulltoftavägen 50 och heter Adel Abdelkarim Mohammed född den 1 april 1984.

Det var förmodligen hans fru som dödade honom. Fast han står som ensamstående i folkbokföringsregistret, men de var väl gifta enligt islam. Ska vi då kalla detta ett hedersmord? Eller var det bara ett av de där kvinnliga morden på en man, som knappast förekommer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar