lördag 5 maj 2012

Bluffnyhet igen

Det går för fort för tidningarna på nätet. Nu var det en man som bluffade om en björnattack. Hu så hemskt tycker förstås alla som läser det och får stora björnfrossan.

De som bodde söder om Gävle skulle hålla sig inne, för björnen fanns där någonstans, men hundar kunde inte få upp något spår. Således en bluff.

Den förra bluffnyheten var den här om mexikanskan som skulle föda nio barn fast hon inte ens var gravid. Kolla aldrig en bra historia för då spricker den!

Vad mannen med björnhistorien hade råkat ut för? Det vet inte polisen ännu. Han har dock gjort sig skyldig till falsklarm.
6 maj 2012 14.40
Jaha nu backar polisen från att mannen är en lögnare. Läkare säger att han har blivit attackerad av ett djur, men polisen menar fortfarande att det inte är en björn. Vad tror ni själva? Titta här.
Gävleborna själva är luttrade: Detta är fejk. Skadorna är som revor som mer är skurna med ett rakblad än en attack. När en Björn "slår till" så blir det ganska messy. Stora klor=ofina snitt samt att smällen borde ge "blåmärken" runt snitten. De här är aldelles för "finskurna" för att kunna vara en Björn
Jag kann inte förstå att man kan hitta på något så dummt.Vad kostar all pådrag med polis,jägare och allt.den Björn rivne kan ju betala.
Han blev kanske angripen av en örn när han klättrade upp i ett träd för att undersöka ett örnbo med ägg eller ungar.
7 maj 2012 10:46
Här träder Markus Morf, 38 år och från Älvkarleby, själv fram och visar sin sönderrivna tröja och sig själv, för att bli trodd. Ja björnar är för bedrövliga när de anfaller människor. Fast det är fortfarande svårt att tro att det var en björn. Tycker jag. Och en järv kan vara lik en björn, men är mindre. Problemet är dock att järvar inte finns i Gävletrakten. En del elakingar har föreslagit att det var en varulv eftersom det samtidigt var supermåne, men detta var på morgonen. Ju.
17:14
Nu tror man att det kanske var en uggla. Jaja. Whatever.
18:31
Och här fortsätter fru Catrin försvaret av sin man . Gäsp! Tänk att detta kan uppta medier i dagar.
8 maj 2012 16:00
Och här är vittnet  Ulf Sallén som har sett björnen! Sensation. 

1 kommentar: