onsdag 2 maj 2012

Fyra män åtalas för grov våldtäkt i Södertälje

Ja det är som den svenska fästmön till en man i Usama bin Ladens familj (hon var förlovad med en bror till honom) sa i morse på Gomorron Sverige: I Mellanöstern är männen ordentliga muslimer, men när de rester till Västerlandet så uppför de sig som västerlänningar. De dricker och har sex. Och vad skulle hon göra åt det? Det var bara så det var. Alla gjorde så.

Egentligen tror jag hon menade att de uppför sig, som de tror att västerlänningar får göra. Det är väl de fyra hyggliga killarna med ursprung i Irak (varav en är svensk medborgare) bevis på nu, när de blir åtalade för att de tvingade en 17-åring till oralsex hösten 2010. De åtalas för grov våldtäkt på sannolika skäl. Den högre misstankegraden.

Tre av dem är nitton och en tjugo numera och de trodde kanske att det var fritt fram då, för här i Sverige vill ju alla tjejer ha sex hela tiden. Eller hur lyder nu fördomarna? De nekar till brottet för de har väl i sina egna ögon inte begått något sådant. 

2 kommentarer:

 1. Hej,
  operera bort könskörtlarna på dem,så att de förstår konsekvensen det de gjort, annars är det bortkastade pengar om man ska lägga på de massor med vård och fängelsetid.

  Vänligen
  Mahir Isik

  SvaraRadera
 2. Man kanske måste inse att många av de som kommer hit också kommer från botten i det muslimska samhället, det är ju därför de utvandrar. Det är liksom mycket av slöddret som kommer hit.

  När jag pluggade i USA träffade jag många araber och muslimer som från toppen i samma samhällen, från länder som Kuwait och Saudi Arabien och de var väldigt artiga, trevliga, väluppfostrade och intelligenta; de gjorde ett helt annat intryck än vad gangstrarna i Södertälje gör.

  SvaraRadera