fredag 25 november 2011

Reinfeldt regerar

Och skulle göra så ifall det var val i dag. Inte så konstigt. Med den svaga oppositionen. Hur långt ned kan socialdemokraterna sjunka?

Jag håller med experten Sören Holmberg om att de kan gå ned till 15 procent innan valet.

De kommer aldrig att hinna reparera den skada, som Håkan Juholt har åstadkommit tillsammans med alla de andra krisande sossarna.

Veronica Palm försöker nu få ordning i klassen och vill att alla ska sluta att mobba Håkan Juholt. Inget krypskytte eller anonyma uttalanden i pressen.

Den senaste fadäsen stod dock inte Håkan Juholt för utan den unga sossen Kajsa Borgnäs, som stal fem böcker i Akademibokhandeln, uppenbarligen mår hon dåligt. Hon hänvisade till att hon hade ett halvt studielån att leva av.

Men förra året hade hon ju mer än 300 000 kronor i inkomst, vilket framgår av polisrapporten. Hon har tillhört den allra innersta kretsen och suttit i verkställande utskottet och var med i kriskommissionen i partiet förra året och i år, när Mona Sahlin avgick.

Nu säger hon dock att hon har avgått från alla sin politiska uppdrag. Hon är vän med Anna Ardin och skulle antagligen ha medverkat vid en eventuell rättegång mot Julian Assange.

PS. Ovanstående har att göra med det som jag och Mona Sahlin bland andra har blivit tillfrågade om. Det hela blir offentligt den 1 december, då det kommer att publiceras i två publikationer. Till dess är allt hemligt. DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar