torsdag 12 december 2013

Utländska män älskar sd

UPPDATERAT
Partiets andel av sympatisörerna har stigit till omkring 7 procent av den gruppen (män med utländsk bakgrund födda utanför Sverige) enligt en undersökning. Jo sd är ett konservativt parti som är till för män. De är missnöjda. Många i gruppen bor i segregerade förorter och ser problemen.

Detta i sig betyder inte att de är främlingsfientliga. De är ju själva främlingar. Men de ser att det kommer ständigt nya barn med mycket stora behov till skolorna. De har språksvårigheter, bristande kunskaper och få erfarenheter av skolan från sina hemländer och detta gör att de tar allt mer av resurserna. De är inte oändliga.

Allt det här är självklart och är inte svårt att se. Om man ständigt flyttar om människor uppstår problem. Jag är själv uppvuxen i förorten Björkhagen i Stockholm och där fanns många problem på grund av att många människor samlades på ett ställe från olika håll, men skillnaden var att det var från olika håll i Sverige. Det gick trots allt att lösa eftersom vi var homogena i kulturen. 

Alldeles nyss rapporterades skottlossning i Kärrtorp. Det är förorten efter Björkhagen i Stockholm tidsmässigt i byggandet och som station i T-banan. Något sådant förekom aldrig tidigare. De problemen fanns helt enkelt inte för ett antal år sedan. Här har två män "bråkat" och då blir den ene skjuten. Jaha så går det till numera.

Är det då allvarligt att sd drar till sig män födda utomlands? Nej varför det. Har vi demokrati eller inte? Ska vi diskutera problemen eller inte? Det går en gräns där mellan det etablerade Sverige, som ännu inte har tagit till sig vad som händer och har hänt. Fast det är vi själva som har ordnat det så här. Vi är världens samvete och ska ta emot alla flyktingar. Det har bestämts så uppifrån. För att Sverige inte ska framstå som högerpopulistiskt eller fascistiskt. Varifrån kommer detta dåliga samvete? Jo från andra världskriget. Hur länge ska detta bestämma oss. Sd är en sekt med rasister i toppen sägs det. Jaha varför tycker då utländska män om dem?
13:18
Här är de utrikes födda enligt SCB.

4 kommentarer:

 1. Jag vill bara påpeka att det är ingen idé att skriva kränkande kommentarer åt något håll. Som jag oerhört många gånger har påpekat så gillar jag varken sd eller v, för politiska åsikter möts där bak i kulisserna om man ser politik som en cirkel. Har John Cleese och Robin Skinner skrivit om i boken Livet och hur man överlever det när de grunnade över var mänskligheten befinner sig rent psykologiskt och utvecklingsmässigt, utgiven 1993. Politik är som jag ser det en ännu så länge lägre variant av mänsklig utveckling rent allmänt och generellt och därför är jag inte politiker (bättre att vara journalist och författare), men demokratisk politik är det bästa sätt vi har kommit på än så länge för att ge massorna vad de behöver. Jag kollar alla kommentarer och även om ni kan kommentera anonymt så tillåts inte övertramp. Tack för mej!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är ogenomtänkt att traditionsrösta och så att säga älska ett specifikt parti - oavsett partifärg.
  Däremot anser jag man innan man lägger sin röst ska läsa vad som står i de tänkbara partiernas valprogram, samt under mandatperioden reflektera över om de agerar därefter. Sen är det bara att rösta på ett annat parti om partiets hjärtefrågor och agerande inte överensstämmer med ens egna värderingar.
  Folk kan dock tycka att vissa sakfrågor väger tyngre än andra vid ett visst tillfälle, vilket gör att de trots att partiet inte är "perfekt" ändå väljer att rösta ett specifikt parti en mandatperiod för att försöka få till en ändring i stort.

  Så, varför traditionsrösta då partierna även de ändrar sin politik? Den politik som ett parti stod för t.ex. på 30-talet är sannolikt inte den politik som partiets ledning försöker genomföra idag. Läs partiernas aktuella program själva och gå inte bara på tradition eller det som basuneras ut i media.

  SvaraRadera
 3. http://youtu.be/znQe9nUKzvQ

  SvaraRadera
 4. glöm inte att en tredjedel av de utrikes födda är från norden

  SvaraRadera