tisdag 6 maj 2014

Å nej inte Gudrun Schyman

UPPDATERAT
Jag tror människorna har blivit vansinniga nu igen. Här ska Fi in i regeringen och dessutom ska folkpartiet anlitas. Och TT kablar glatt ut detta om ett parti som inte ens sitter i riksdagen. Det visar desperationen hos medierna och vissa anhängare. 

Denna människa är så maktkåt och så desperat efter att få inflytande att hon gör vad som helst. Jag har sett henne i aktion sedan 80-talet och hon skyr inga medel för att berika sig själv så det är klart att hon vill sitta både i EU-parlamentet och i riksdagen. Helst.

Kära älskade lurade dumskallar. Detta är ett parti som inte tar kvinnor i försvar. Bara vissa sorter som har en viss åskådning. De vågar inte ställa sig upp och säga att kvinnor är mer förtryckta i andra länder än i Sverige. De vill inte se sanningen utan alla män ska dras över samma kam. Svenska män är talibaner. Det har denna Gudrun sagt. 

Hon har dessutom eldat upp 100 000 kronor, vilket är den summa eller mindre som en fattigpensionär har per år. Hon har skattefuskat och är dömd för det. Hon har kissat på mattan inne på en bio när hon var för berusad för att hitta toan. Och hon berikade sig i ett bygge, som var gjort för att inte göra det. Något som var ombyggt ideellt av ett 20-tal vuxna. Hon äger en gård plus har en hyreslägenhet i Malmö därför att hon bor så långt från flygplatsen. Så hon lyckades kapa åt sig den. Men i längden kan hon inte upprätthålla sitt rikemansliv.

Överallt handlar detta om henne och ingen annan. Det är otäckt när en kvinna är så maktgalen. Hon gick i ålderspension förra året, vilket betydde att hennes inkomster från de svenska skattebetalarna sjönk drastiskt. Hon får bara drygt 200 000 i pension. Om hon sitter i riksdagen tjänar hon kring 60 000 i månaden, vilket blir 720 000 på ett år. Nu ska hon återvinna det förlorade. Vi införde statsfeminism redan år 2006 i Sverige då bekände sig alla partier till feminismen. Fi har ingen plats där.


Rösta på Fi om ni vill det här
16.5.2014
Jisses hur orkar dom? Ideal före ekonomi? Visst. Säger damen som har en gård i Skåne och en lägenhet i Malmö, som hon fick för hon har så långt till flygplatsen och som har varit försörjd av skattebetalarna sedan 80-talet. Hur blir någon så inskränkt utan att fatta att hon är det?
2.7.2014
Och här är partiledarens egen önskelista för sig själv. Alla har tydligen redan glömt att hon fick avgå som vänsterledare för att hon skattefuskade. Men vad gör journalisten och författaren Bernt Hermeles bror i Fi? Underliga äro rekryteringsvägarna till partierna. Särskilt i år. 

4 kommentarer:

 1. Jag kunde inte ha skrivit det tydligare även om jag ansträngt mig till det yttersta. Hur dumma är människor egentligen??? Gudrun Schyman är fantastisk på att tala om, och få människor att arbeta gratis för, vad som i förlängningen bara gynnar Gudrun Schyman.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att en till har genomskådat denna egoistiska dam. Hon flyttade till Ängsviksgården på Värmdö för att någon skulle ta hand om hennes barn. Det har hon själv sagt. Och hon hittade alltid någon som gjorde det så att hon kunde bli partiledare för vänstern då, men hon fick lämna när hon skattefuskade. Barnen har pappans efternamn inte hennes.

   Radera
 2. "F!s politik handlar om att sätta mänskliga rättigheter, jämställdhet, ekologisk och social hållbarhet först – inte vinstintresse."

  Varför har F! då en styrelse med 15 kvinnor och 1 man?

  Känner F! till att DO:s ledningsgrupp har 9 medlemmar varav bara 1 man?
  Varför är det inte intressant med jämställdhet när kvinnor är i majoritet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Partiprogrammet är hållet på en så hög abstraktionsnivå som möjligt. Då vet ingen vad det betyder i verkligheten. Vem är emot mänskliga rättigheter? I hela världen? Utom möjligen Putin eller Kim Jong-un.

   Ordet jämställdhet betyder inte att männen som kör traktorer, lagar bilar, skottar snö eller har andra tunga jobb ska dela dessa med kvinnor. De kraven finns inte. Bara att kvinnor ska sitta i styrelser, som Gudrun Schyman gör.

   Ekologisk och social hållbarhet är obegripligt, men möjligen betyder det att vi ska gå tillbaka till 1800-talet och leva med släkten i små byar? Att sätta detta före vinstintresse betyder det att ingenting längre kan generera vinst utom att göra som Gudrun Schyman: leva av andra i befolkningen större delen av sitt liv och därigenom bli miljonär?

   Radera