söndag 17 november 2013

Ränderna går aldrig ur

Vad är det med invandrare i Södertälje? Varför kan de inte anpassa sig till Sverige och ta de regler som finns här på allvar. Varför kör en tidigare vänsterpartist hela loppet mot samhället och bedrar det på flera miljoner?
Siliva Gündüz är en av de häktade i härvan kring hemtjänstföretaget Jome omvårdnad AB och har en bror i riksdagen som sitter där för moderaterna Metin Ataseven. Klanen är tydligen stark för hon gick ur vänsterpartiet eftersom det inte gick att sitta där när brodern var med i moderaterna. Alla inom klanen måste byta parti när han gjorde det. 
Överordnat är klanen och lagar, regler eller vad ett parti har för program spelar ingen roll. Metin Atasevens syster är nu häktad för grovt bedrägeri. Mer än 40 procent av lönerna betalades med statsbidrag. Här är hela listan på de häktade:
Meryam Gündüz, född 1991 Silvia Gündüz, född 1987 Johanna Ataseven, född 1982 Leyla Varli, född 1965 Gehan Adib Morcos Saad, född 1973 Mona Betros, född 1964 Lena Agasi, född 1980 Juhan Tomian, född 1982 Hechemi Dridi, född 1979 Farha Kalkan, född 1945 Youssef Saad Attiat, född 1941
Obs! Jag är inte sverigedemokrat, moderat eller kommunist utan vill bara att människor ska följa lagar och regler som finns i Sverige när de är medborgare här och bor här.
Alla djur passar i vår Herres hage och människor men inte i laglöst land

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar