lördag 16 november 2013

Fel gubbe miste huvudet

Oj då vi ber så mycket om ursäkt. Så säger islamisterna i Syrien när de råkade hugga huvudet av en som stod på deras sida i striden. Mohammed Fares var skadad och sade shitiska namn så därför var han naturligtvis fiende.

Han fick huvudet kapat och uppvisat för allmänheten i Syrien, som dock kände igen honom som någon som var emot regimen. Nu ber de, som halshögg honom, att Allah tar emot Mohammed Fares och förlåter de som mördade honom. Men han är väl martyr? Då får han väl 72 jungfrur?

Om det inte vore så allvarligt skulle det gå att skratta åt alltsammans, men nu fastnar skrattet i halsen med tanke på att en människas liv var så lättviktigt när det borde väga tungt.

Här är videon där ni kan se Mohammed Fares huvud visas upp. Det är som något från ett annat århundrade. Eller årtusende. Men det hände nu och kan hända igen i morgon.

2 kommentarer:

  1. klart skrattet fastnar i halsen då huvvet är borta =/

    SvaraRadera
  2. Om regimen lyckas återta makten helt så dessa gentlemän riskerar våld o förföljelse är de alltid välkomna att få PUT i Sverige! Kanske en liten kurs på SFI behövs innan de är helt integrerade i vårt århundrade?
    //Pops

    SvaraRadera