onsdag 14 mars 2012

Surrogatmammor hurra!

Naturligtvis ska vi ha surrogatmammor också i Sverige. Då kan alla som vill verkligen få barn, som den yttersta statusprylen. Detta blir för kvinnor en särskild värld, där alla ska tillåtas att äga ett barn.

Inga pappor behövs överhuvudtaget. De kan uteslutas med hjälp av assisterad statlig befruktning för ensamstående kvinnor och de, som inte tycker att pappor har i deras liv att göra.

Detta att tillåta att de kvinnor som kan och vill bära barnen är det yttersta goda, som kan beskäras den kvinna, som inte kan eller vill förstöra sin egen kropp. Eller som är rädd för graviditet och förlossning.

Och den som bär barnet ska naturligtvis ha en ordentlig ersättning av stat och skattebetalare. Den modellen har vi ju redan infört, när vi hjälper föräldrar att få barn. Staten betalar! Varför sätta gränser för vad vi kan åstadkomma?

I framtiden behöver således inte mammorna bära sina egna barn, utan kan bära andras och på så vis tjäna in pengar, så att all orättvisa försvinner i produktionen. Varför ska bara män räknas som producenter i vår industriella värld? Kvinnor har en särskild förmåga att producera som borde belönas rikligen. I pengar. Vad är ett barn värt?

Hur mycket som helst i vårt framtida samhälle, där bara gamlingar synes så långt ögat når. En miljon per barn vore väl inte för mycket? Det är ju vad föräldrar betalar nu, minst, för att skaffa nya arbetssamma medborgare till staten. 

Hurra för vårt kapitalistiska men ändå nationalsocialistiska samhälle! Vi borde nog sätta en etikett på varenda medborgare i fortsättningen, en prislapp. För inte kan en 80-åring vara så mycket värd som ett nytt barn. Vi kan med ett enkelt chip i nacken välja att ha en evig prislapp på varje individ i vårt land. Så vi vet hur mycket vi som stat ska kosta på var och en av oss.

Och inga barn skulle behöva växa upp i fattigdom, för mammorna skulle vara rika. De skulle kunna välja att bli surrogatmammor allihop. Med statlig ersättning. Vilken fantastisk värld vi skulle leva i, där barn verkligen var värda sin vikt i guld!

5 kommentarer:

 1. Cyniskt och onyanserat inlägg. Tror tyvärr du missuppfattat frågan. Vad säger du till en kvinna som vill skaffa barn men inte kan? Ta t.ex. Daniel och Linda Jacobsson i Gävle, hon är född utan livmoder. se http://arbetarbladet.se/merlasning/smastora/1.3167029-de-fick-barn-via-surrogatmamma-i-indien

  SvaraRadera
 2. Xenolith: Hurra jag fick napp! Funderade över om jag skulle behöva skriva alla läsare på näsan att detta är ett djupt ironiskt och sarkastiskt inlägg, men jag avstod och du gick på pumpen.

  Och naturligtvis ska dessa föräldrar ha rätt att använda en indisk kvinna för att få sitt biologiska barn! Vi betalar! Det finns ju inga barn att adoptera. Nä det ska vara den riktiga varan!

  Jag tänkte att jag behövde skaka om verkligheten för alla en smula, men att någon skulle ta detta på sånt gravallvar trodde jag inte. Tack så mycket för reaktionen!

  För övrigt är jag för barnens rätt, inte föräldrarnas. Barnen ska stå i centrum. Det har jag propagerat för sedan 2009. Här är ett hjärtskärande inlägg jag har skrivit om detta:

  http://annhelenarudberg1.blogspot.com/2012/01/de-heliga-mammorna.html

  Och här repriserade jag en artikel från Newsmill (från 2009) om barnens rätt till båda sina föräldrar:

  http://annhelenarudberg1.blogspot.com/2012/02/artikel-pa-news

  SvaraRadera
 3. Och visst är det för bedrövligt att surrogatmamman i Indien bara får 50 000 kronor för besväret. Nä det är klart att vi ska ge en miljon till henne också! Se det som u-hjälp!

  Och att det ska vara surrogatmamman som räknas som mamma är ju ännu värre. Stackars pappan får inte vara ensam pappa! För bedrövligt! En ensam mamma hade minsann fått vara det! Här finns ingen som helst jämställdhet. Vi måste ändra lagarna! Sic! ;) Comprende?

  SvaraRadera
 4. Oj hoppsan min andra länk funkade inte:

  Här är den igen: http://annhelenarudberg1.blogspot.com/2012/02/artikel-pa-newsmill.html

  SvaraRadera
 5. Ser man somligas avsaknad på tur eller dylikt i detta (o)svenska land lika förstenande pyttelillvinnklat som en hundföraktande Xenolith (eller vad han oven här "kände-sig-som-vara"), så är det nog hög tid att de slipper ut ur mjäkkännande egotrångboxen där allt möjligt Mänskligt tycks vara ens självklara Rätt att Kräva ur gudalika omgivningens resursskafferi.
  För att både ett eller annat bliovit tekniskt vetenskaspmöjligt är det inte självklart rätt att verkställa. Ens för morgondagens män som även de i enkönad parbildning snart lär kunna få "Äkta egnagensbarn" med varandra (kanske samtidigt havande)i omformade egenorgan.
  Fantastiskt inlägg Ann - realistiskt behövligt, anser jag - för alltför många otäckt bortskämda och inskränkta krävarsjälar i Svär-Ge-riket av i dag, tycker kes

  SvaraRadera