torsdag 8 mars 2012

Paret Reinfeldt separerar

Vad är det som har hänt? Uppenbarligen har de problem. Och Filippa som just har opererat sig. Hon är född den 14 juni 1967 och han den 4 augusti 1965. De passar ihop det är alldeles uppenbart.

De har velat sköta det här bakom kulisserna. Så de har sålt villan och köpt ett radhus, där statsministern ska vara folkbokförd. Trist. Särskilt för deras elvaåring.

De har tre barn Gustaf är äldst 18 år och ordförande för Muf i Solna. Erik är 16 och han blev misshandlad i november förra året. Ebba är 11 år och hon är således minst. De är fortfarande mantalsskrivna på villan i Täby, men bor i praktiken i Sagerska palatset.

Nu har familjen sålt villan och köpt ett radhus. Och där ska enligt uppgift statsministern vara folkbokförd. Men fortfarande är de alla skrivna i villan i Täby. Skilsmässa kan bli aktuellt först om ett halvår eftersom de har betänketid med ett litet barn.

Han har till livsuppgift att inte överge familjen och hon att kämpa med sans och balans. Jag hoppas de kan lösa detta. Även om de väljer att inte bo tillsammans i fortsättningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar