måndag 27 juni 2011

Nytt mord i Viken

Boris Larsson och Ingrid Egelholm avled på ett mystiskt sätt i Viken norr om Helsingborg 2009. Deras död förklarades vara en olycka med koldioxidläcka från växthuset. Och nu är Boris Larssons bror död.

Polisen är säker på att brodern är mördad, men kan av utredningstekniska skäl och av hänsyn till de anhöriga inte gå in på varför de vet det.

Gården är avspärrad och ingen har ännu fått gå in utom polisen utredningstekniker. Det fanns gästarbetare på gården och ett fönster har hittats uppbrutet. Det kan vara rånmord. Enligt uppgift så fann man mannen i hans säng i sovrummet.

Den bror som nu är mördad var en glad och trevlig person med tanke på allt elände, som han hade gått igenom. Det säger de som kände honom.

Döttrarna till Boris Larsson tog över driften av hans växthus efter tragedin för två år sedan.

PS. Den yngste av de tre bröderna tog sitt eget liv år 1990 29 år gammal. Vad är oddsen att alla tre skulle dö i förtid? DS.

Ett nytt hett spår är hittat (22.7).

3 kommentarer:

  1. Varför är detta så hemligt? Varför får vi inte veta vilket det nya spåret är? (man kan ju nu misstänka att även Boris och hans fru blev mördade. Av nån som förstår sig på gasledningar i växthus.)

    SvaraRadera
  2. Anonym: antagligen utredningsskäl, som det brukar heta... ingen ska anklagas oskyldigt.

    SvaraRadera
  3. Den senast mördade brodern hade enligt uppgift från grannarna ett förhållande med en ung kvinna av utländsk härkomst. Hon var gift med en äldre vinodlare i Kullabygden - någon mil från Viken. Denne jagade samma dag - efter mordet i Viken - sin hustru med yxa. När polisen kom till platsen sköt han sig - enligt grannar med flera skott. Den unga kvinnan finns nu i London. Har detta spår följts av polisen?

    SvaraRadera