torsdag 9 september 2010

Lill-Babs till sjukhus

Lill-Babs 72 år snubblade och ramlade och slog sig i ansiktet. På en TV4-inspelning. Hon fördes blodig till sjukhus. Borde hon kanske inte pensionera sig snart?

För inte alls många dagar sedan så fastnade ett barnbarn Jennifer i degblandaren på hennes kafé i Järvsö. Jennifer bakar och lagar all mat.

Hon och Lill-Babs har öppnat detta tillsammans. Kaféet som kallas Caffären öppnades för snart två år sedan. På väggarna hänger bilder från Lill-Babs karriär. Hon är så gammal att hon har sjungit tillsammans med Evert Taube på en skiva.

Hur hinner människan med allt? Inte undra på kanske att hon snubblade och föll. Trötthet och obalans kan ta över. Enligt TV4 så är hon tillbaka på inspelningen igen.

Det var under inspelningen av lördagsunderhållningen Så mycket bättre, som Lill-Babs slog sig. I programmet tolkar artister varandras låtar.

3 kommentarer:

 1. Hon borde absolut pensionera sig och det nu innan det går riktigt illa. Hon är gammal och borde ta det lugnt och inte hålla på. Se om sig själv lite på gamla dar. Det kan hända en rejäl olycka om hon inte passar sig. Hennes dagar är förbi.

  /Bittan

  SvaraRadera
 2. Lill Babs har haft sin Caffär på flera ställen under åren i Järvsö.Jag har sett utställningen. Sevärt verklgen. Nej, hon ska inte sluta. Hon ska köra på tycker jag. Det ska alla järnkvinns göra. Vi har Lill Babs konfirmationsbibel hemma hos oss. Min man är från Järvsö och en vacker dag ska hon få tillbaka den.

  SvaraRadera
 3. Bittan och Helena: Ja ni tycker helt olika. Hon får väl avgöra det själv kanske. Har ni Lill-Babs konfirmationsbibel Helena? Ja den borde hon väl få tillbaka.

  SvaraRadera