måndag 14 januari 2013

Vad pågår?

Fyra unga män döda i dag. Varför? Vill inte 20plussare leva längre? Vad jag förstår var de födda kring 1990-talets början eller 1980-talets slut. Vad har hänt?

Två verkar vara skjutna och två verkar ha tagit livet av sig med skjutvapen. Är det något konstigt med dagens datum? Eller finns det plötsligt gott om vapen? Eller är januari en svår månad? Polisen kände till två av männen.

De skjutna fanns i Enköping, Köping, Fellingsbro och i Arboga, men polisen menar att de första fallen hade ett samband, men inte det sista. Flera vittnen såg när den mannen sköt sig vid lunchtid i dag utomhus.

Hoppas det är slut nu på alla döda unga män. Vi behöver er! Och man får inte ta livet av sig. Nej det är ingen idé för vi dör inte. Allt bara fortsätter. Se på "Jag dog, men överlevde". Programmet går i morgon igen. På TV4 Fakta klockan 17. Stay Alive!

En ung flicka överlevde. Hon ligger på sjukhus med skottskador och är 19 år. Hon är inte livsfarligt skadad.
15.1.2013
Och vad försökte den här unga kvinnan göra? Ta livet av sig? Också en 20plussare.
16.1.2013
Visst är det typiskt att man inte tänkte på säkerhetsaspekten i Nacka kommun när dessa glassiga bostäder byggdes med havsutsikt. Saltsjöbanan förkortades och husen lades direkt framför. 

3 kommentarer:

 1. Nu är ju frågan hur denne städare kunde få tag i tåget och starta det och komma ut på spåren från depån, inte vinkla det så att de egentligen är synd om den kriminella kvinnliga städaren.

  Naiviteten i detta land är skrämmande, funkar det likadant på flygplatser månntro ?

  SvaraRadera
 2. Varför försöker kvinnor alltid släta över andra kvinnors brottslighet ? Denne städerska borde åtalas som en terrorist, betydligt värre än någon rånare som viftar med ett leksaksvapen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka kvinnor är det som slätar över brottslighet?

   Radera