söndag 27 januari 2013

Att överskatta sig själv

Här är en bild från förra vintern tagen den 26 februari
UPPDATERAT
Ja så har norrmännen kommit fram till att det inte är så farligt med uppvärmningen av klimatet. Vi riskerar inte att få så varmt. Nej det kan intygas. Två gånger har vattnet hos oss frusit denna vinter. Och vi har kämpat med kölden på ner till minus 24 grader.

Och än är inte vintern över. Men forskarnas beräkningar har alltid känts väl övermaga för vanligt folk. Vi syns inte från rymden på det här klotet. Enbart en del av våra ljus gör det och något byggnadsverk. Varför skulle vi människor påverka hela jordens klimat mer än de naturliga faktorer som redan finns?

Men vi fortsätter att betala straffskatt på elen för att vi är sådana miljömarodörer och helst borde vi väl införa ettbarnspolitik för att rädda jorden. Personligen tror jag jorden räddar sig själv. Vi har inte en chans mot vulkanutbrott, jordbävningar eller meteoriter som ramlar ned från rymden. Vi finns till på jordens villkor inte tvärtom. Allt medan forskarna förfinar sina beräkningsmodeller.
Här kan ni läsa min senaste artikel på Newsmill som berör detta.
28.1.2013
Och se upp där ute! Det är halt eftersom det är kring nollan i halva Sverige och har snöat! Ta det lugnt. Det är fortfarande vinter. Vi är så glada över detta uppehåll i vinterkylan. Vattnet funkar. Och vi behöver inte elda extra. Snart är dock iskalla vintern tillbaka igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar