lördag 21 maj 2011

Världen går inte under

Varken i dag eller i morgon, snarare om några miljarder år. Att en 89-åring förutspår världens undergång kan ha att göra med hans egen snara hädanfärd. Egocentrism.

Men nog är världen upp och ned när smågangsters kan förtala kungen utan att bli avslöjade. Stå med kopiepapper (hålat) i tidningar och TV och visa upp suddiga bilder på nakna brudar och något som ser ut som kungen.

Tekniken har hunnit ikapp de risiga övervakningsbilderna, som togs någon gång i forntiden, så nu går det att manipulera och sätta in vem som helst av världskändisarna i sammanhanget. En mycket känd idrottsstjärna, läs Björn Borg, lär också finnas med i sammanhanget.

Och hur länge sedan var det som Björn Borg rörde sig i några sådana kretsar överhuvudtaget? I en intervju publicerad i tidningen Z 1990 hävdade Jannike Björling att hennes ex-make, tennislegenden Björn Borg, hade missbrukat kokain ett flertal gånger. Björn Borg svarade med att stämma tidningen för grovt förtal. I den påföljande rättegången dömdes tidningen att betala skadestånd till Björn Borg. Några år senare erkände Björn Borg i en tv-intervju att han hade använt kokain.

Snaskigt och snuskigt så det förslår och som sagt upp och nedvända världen, för nu är uppenbarligen gangstrar i Sverige och dess företrädare mer trovärdiga än hovet och kungen.

Och helylle, barntillvända Ola Lindholm slutar på Bris eftersom han är misstänkt för kokainintag han också. Ja, det tar nog aldrig slut. Inte förrän världen går under. Men det gör den åtminstone inte i dag. Tro mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar