fredag 20 maj 2011

Schwarzenegger tar time out

Vilken tur ändå att han har fler barn inom äktenskapet med Maria Schriver än utanför (de har fyra barn). Hon som har suttit hos Oprah Winfrey och berättat om sitt engagemang politiskt, som guvenörsfru och hur hon den gång, när hennes man blev guvenör i Kalifornien fick ta paus från sitt jobb som journalist.

Nu är det hennes mans tur att pausa efter att det avslöjats att han har ett barn med deras tidigare hushållerska. Jag måste trots allt beundra timingen. Att ha kunnat hålla detta hemligt medan han gjorde sin politiska karriär.

Det påminner en smula om Kennedy-eran, då när presidenten på 60-talet ständigt bedrog sin Jaqueline med massor av andra damer, men pressen aldrig skrev. Dock trodde jag att politiken hade ändrats sedan dess i USA så att också sexskandaler blev omskrivna.

Maria Shriver är dessutom släkt med Kennedyfamiljen genom sin mamma Eunice Kennedy Shriver, som var syster till president John F Kennedy.

Men ex-guvenören har tagit hand om sitt utomäktenskapliga förhållande och betalat och betalat för sin nu tonårige son.

Det var den 9 maj 2011, som Maria Shriver flyttade ut från deras hus i Brentwood. Schwarzenegger berättade inte hur det stod till förrän hans fru hade konfronterat honom med uppgifterna om sonen. Hon har hyrt in en kändisadvokat Laura Wasser, som tidigare har hjälpt bland andra Angelina Jolie, Chistina Aguilera och Britney Spears.

Den nu femtiofemåriga hushållerskan anställdes av familjen för tjugo år sedan och slutade i januari i år. Maria Shriver var gravid samtidigt med hushållerskan med parets yngste son Christopher. Schwarzenegger köpte ett hus år 2010, åt sin älskarinna, med fyra sovrum och pool i Bakersfield, norr om Los Angeles, åt den då skilda mamman.

Sista ordet verkar inte heller vara sagt när det gäller utomäktenskapliga barn. Det kan finnas fler. Arnold Schwarzenegger lämnade sin post som guvenör i Kalifornien i januari i år efter sju år på detta uppdrag.

Här är en bild på den 13-årige sonen, en avbild av sin far. Uppenbarligen. Nä, men här är en riktig bild. Och här är fler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar