onsdag 7 december 2011

Folket ska granska kungen

UPPDATERAT

Igen kan man säga. Det röstade riksdagen för i dag, men vad det betyder vet ingen. För hovstaten kan säga nej. Det måste förhandlas om detta, precis som det gjordes då 2005.

Ekonomin för hovstaten ligger på drygt 60 miljoner och detta ska nu granskas hårdare. Kungen och hovet är ansatt, men det finns inget i regeringsformen som säger att statschefen och hovet ska granskas som om det vore ett bolag.

Det är det nu inte heller, ej heller en myndighet, men anfallet mot kungahuset leds av den maffia, som är ute efter hela makten. Både den kriminella och den journalistiska maffian ingår där. Tyvärr måste jag säga.
Och vem ska sedan bli president? Och vad ska detta kosta? Ska vi riva alla slotten och kasta ut den kulturhistoria, som kungahuset står för?

Röstsiffrorna blev 146-144 för en granskning.

9 december 2011 9.08

Ja och så trädde Deanne Rauscher fram i går och sade att hon hade sett bilder på kungen och damer som hade sex. Damerna finns således i bakgrunden. Bilder ljuger numera. Det vet vi alla. Och Mille Markovic har tidigare framträtt i våras och hotat med att publicera dessa bilder. Senast 2013 på en betalsajt.

Eller också nu när Deanne Rauscher ger ut boken om denne gangster. Hon kommer från en halvvärld och jobbade tidigare ihop med Janne Mattsson, som var hemmastadd där också. Han dog 63 år
gammal.

12 juni 2013 kl 16:03

Och här är senaste snaskiga uppgifter om Mille Markovic: han är misstänkt för anstiftan till mord. Han är här nu igen efter att ha hållit sig undan ett par år. Han antas ha legat bakom att det sköts mot en porrklubb. Nu har han åtminstone kunnat anhållas. Vilken genomusel rutten människa!

11 kommentarer:

 1. Ja, republik är det enda vettiga. Kolls Tarja Halonen, som höll fest med anledning av självständighetsdagen igår. På ett mycket trevligt sätt och utan fjäsk.

  SvaraRadera
 2. Anonym 17:11: Finland är inte Sverige. Vi har helt olika historier sedan Ryssland tog över Finland 1809 efter att det hade varit svenskt så länge. Finland förklarade sig självständigt från Ryssland 1917. Vi har inte någon liknande historia.

  Finland fick ett inbördeskrig 1918 och i samband med andra världskriget två krig mot Ryssland 1939–1944 och ett mot Tyskland vintern 1944–1945.

  Sverige är mer likt Danmark, som är en monarki, eller Norge, som är en monarki.

  SvaraRadera
 3. Ann Helena: Bra skrivet! //Bonnläppen

  SvaraRadera
 4. Jag är inte rojalist, men det är billigare att ha en kung än en president.
  Om vi nödvändigtvis skulle ha en president, varför inte välja nollan H.J.?

  SvaraRadera
 5. Kungen är bäst, coolast och min Kung oavsett vad ni andra tycker. Heja Kungen.

  SvaraRadera
 6. Jag skulle gärna vilja veta hur mycket det kostar att jobba med välgörenhet i New York .....

  SvaraRadera
 7. Varför måste kungen ersättas med någon? Ingen skulle väl märka någon skillnad om kungahuset avskaffades? Representationen kan väl spridas ut på talmän o ministrar.
  Eftersom kungen varken är politisk eller har makt finns ingen anledning att ersätta honom med en president som är politiskt tillsatt, har makt o kostar pengar med stora upphaussade o kostsamma val.
  //Pops

  SvaraRadera
 8. Så less på alla påhopp på kungahuset! Media och den sk undre världen styr. Hur är detta möjligt?! Men nu räcker det! Anser att det är ren och skär elakhet och att alla påhopp saknar grund. Vad Madeleine beträffar betalar hon sin vistelse i USA med egna pengar i huvudsak. Sveriges kungahus är ett av de mest sparsamma i Europa. Och jag kan inte tänka mig en typ som Juholt som president! Rör inte min kung!

  SvaraRadera
 9. Presitent kosta inte mera
  Lön endast till en person inte till hela familjen o släkten.
  Hur lever vuxna kungabarn,eftersom de inte arbetar,med skattepengar???
  Liv i lyx???
  Kungen kan få lön som president??om vi vill ha honom!1
  Tytti persson

  SvaraRadera