söndag 2 februari 2014

Woody Allen pedofil

UPPDATERAT
Dylan Farrow, adoptivdotter, träder nu fram och berättar hur hennes barndom var i New York Times. Hon har skrivit ett öppet brev för att berätta hur filmregissören och hennes adoptivpappa Woody Allen förgrep sig på henne när hon var sju år och hur hon aldrig fick vara i fred för honom.

När hon till slut frågade sin mamma Mia Farrow om det var så här hennes pappa också hade gjort mot henne så visste hon inte svaret. För hur ska en flicka veta hur andra familjer har det? Woody Allen har hela tiden förnekat vad Dylan Farrow nu om igen berättar.

Woody Allen fick aldrig något straff för att han förgrep sig på Dylan Farrow. Det var svårt för omgivningen att begripa vad som hade skett. Dylan Farrow berättar att hon fick dåligt samvete för att hon inte kunde hindra att han var i närheten av andra småflickor.

Hon utvecklade ätstörningar och skar sig själv. Och värst var tortyren från Hollywood. De flesta brydde sig inte och sade att ingen kunde veta vad som hade hänt. Det var nu i veckan Dylan Farrow fick nog för Woody Allen är nominerad till ännu en Oscar. Och han har redan fått en utmärkelse i januari i år för sitt filmliv: Golden Globe. Hon vägrar att falla ihop den här gången utan berättar hur det var. Det är första gången hon gör det själv.

Hon frågar rakt ut hur det skulle ha känts om det var ditt barn Kate Blanchett, om det var Alec Baldwins barn, om det var Emma Stones eller Scarlett Johanssons dotter. Har du glömt mig Diane Keaton, frågar hon. Du kände mig när jag var ett litet barn. Föreställ er att er dotter blir utsatt för detta övergrepp och föreställ er att en hel värld hyllar hennes torterare.

I dag är Dylan Farrow trots allt lyckligt gift och har stöd från hela sin familj, av systrar och bröder och av sin mamma Mia Farrow, som inom själv fann styrkan att göra sig av med det kaos som förövaren förde in i deras hem. Så skriver Dylan Farrow i sitt öppna brev i New York Times. Hon kallar sig numera Malone Farrow.

Ett plågat barn. Dylan Farrow med sina adoptivföräldrar

Ett lika plågat barn fast yngre. Vem är det?
3.2.2014

2 kommentarer:

 1. Hela familjen står inte alls bakom anklagelserna. "Moses Farrow, now 36, and an accomplished photographer, has been estranged from Mia for several years. During a recent conversation, he spoke of “finally seeing the reality” of Frog Hollow and used the term “brainwashing” without hesitation. He recently reestablished contact with Allen and is currently enjoying a renewed relationship with him and Soon-Yi."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skrämmande med en man som så kan splittra denna familj. Den är stor nog annars för att stötta Dylan Malone Farrow. Mia Farrow har fyra egna biologiska barn och elva adoptivbarn. Någon som har blivit offer för en förövare måste inte nödvändigtvis ha hela familjen bakom sig för att detta ska vara sant och riktigt. Det finns vittnesmål om vad Woody Allen gjorde med flickan. Här kan du läsa om vad dokumentärfilmaren tycker om Woody, som gjorde den tre timmar långa filmen om honom. Han är naturligtvis part i målet och har framfört bland annat om Moses Farrow att han tog avstånd i samband med skilsmässan när han var 15 år. Det kan hända saker sedan i en människas liv.
   http://www.thedailybeast.com/articles/2014/01/27/the-woody-allen-allegations-not-so-fast.html

   Radera