onsdag 11 april 2012

George Zimmerman kommer att fly

UPPDATERAT
Det tror familjen om den man, som sköt ihjäl en obeväpnad svart tonåring Trayvon Martin och nu har lämnats av sina advokater. Han är skör säger familjen och det kommer att knäcka honom om han blir åtalad.

Han hade uppmanats att hålla tyst i fortsättningen av sina advokater och då gick han ut och pratade i TV om vad som hade hänt.

De hade upprättat en hemsida åt honom, men han gjorde en egen för att han inte litade på att det han sa skulle komma fram. Han ville inte ha några mellanhänder. Dessutom startade han en egen insamling till sitt försvar.

Hans advokater fick till slut inte tag på honom. Deras telefonsamtal besvarades inte. Zimmerman hade bara kommunicerat med dem genom mejl och telefon. Inte heller hade de fått något betalt för sina tjänster.

Åklagaren kommer att besluta vad som ska hända inom ett par dagar, 72 timmar, är det sagt. Ingen stor jury ska kallas in, utan åklagaren beslutar själv om åtal.

George Zimmerman har en vit pappa och en mamma, som kommer från Peru. Han hävdade att han sköt Trayvon Martin i självförsvar sedan han hade blivit överfallen av honom, men den video polisen tog visar varken blödande knäckt näsa eller något sår i bakhuvudet.

Hans pappa är en tidigare militär och hans mamma jobbade som domstolsanställd.

2012.4.12
Det står nu klart att George Zimmerman kommer att åtalas. Han åtalas för dråp och sitter i häkte.  Hans nya försvarsadvokat sade att detta fall behöver prövas, för George Zimmerman skulle inte kunna gå säkert på gatan. Åklagaren bestämde sig snabbare än som var sagt. Det var väl bra att han inte bestämde sig för att fly. Han överlämnade sig frivilligt i går kväll till polisen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar