söndag 29 april 2012

Björn Ranelid krockade

UPPDATERAT
Han råkade ut för en ordentlig smäll med sin Jaguar, nära sitt sommarhus i Skåne i eftermiddag. Men han hade tur. Han kunde lämna sjukhuset efter undersökning.

Han körde sina drömmars bil och eftersom han har sitt namn på nummerskylten är han lätt igenkänd. Han kör öppet för att han inte vill dölja något. Inte heller den här krocken.

Han kör mellan 3 000 och 6 000 mil per år, men nu blev bilen ordentligt demolerad. Varför bilarna krockade är oklart. Men det var en T-korsning och en frontalkrock.


2012.04.30 11:00
Enligt senaste nytt säger ett vittne att det var Björn Ranelid som körde över heldragna linjer för att köra om. Polisen säger diplomatiskt att det var en bil, som körde över heldragna linjer och på fel sida. Björn Ranelid vill inte uttala sig. Han fick skador på revbenen och ont i nacken och har ställt in ett uppträdande.

2012.05.01
Björn Ranelid och vittnena har olika uppfattningar om vad som hände. Tydligen har Ranelid kommit i hög fart och för sent sett att bilar hade stannat. Han kom över i fel körfält och krockade med den mötande bilen. Vittnena tror att han hade något annat för sig än att uppmärksamma trafiken.

5 kommentarer:

 1. Ah, var det han som smällde. Jag bor bara några km därifrån..

  SvaraRadera
 2. Jenny: Jo det var han. Det var vid Eljaröd i närheten av Tomelilla.

  SvaraRadera
 3. Ranelid håller huvudet högt

  Och vi tror inte det minsta på alla illasinnade rykten

  http://bit.ly/KpWYdT

  SvaraRadera
 4. 2000aldrig: Och den man älskar den agar man...

  SvaraRadera