måndag 16 juni 2014

Svenska FN-förbundet säger att vi är rasister

Det anser Svenska FN-förbundet, som absolut inte har något med FN att göra utan är en organisation till vänster, som förra hösten låg bakom "slöjdebaclet" som fick till följd att alla skulle bära slöja av solidaritet med den kvinna, som påstod att hon hade blivit misshandlad för att hon bar slöja. Det var en lyckad kampanj tyckte Svenska FN-förbundet som tog detta till intäkt för att rasismen hade ökat.

Visst är det fantastiskt när en organisation använder sig av sådana märkliga metoder för att bevisa något som skulle bevisas. Och nu körs deras undersökning om rasismen igen. Plus att den naturligtvis lämnas till FN för att bevisa att vi svenskar bara blir mer och mer rasistiska. I tio år har FN-förbundet jobbat hårt för att den tesen ska bli sann. Och fortfarande är medierna så underdåniga att de snällt rapporterar. 

Ordförande i Svenska FN-förbundet är Aleksander Gabelic, som har gjort detta till sin karriär. Han är socialdemokrat och misslyckades senast med att komma in i EU-parlamentet i valet 2014. Och han får beröm här på facebook för att han får så stort genomslag och för att detta rapporteras överallt. Hur skulle det vara med lite källkritik i massmedierna? Eller åtminstone en presentation av att detta inte är något organ inom FN utan propaganda från vänster.

Hur gick det nu för den misshandlade kvinnan från i höstas, som dessutom påstod att hon blev överfallen en andra gång. Jo, förundersökningen lades ned för det dna-prov som togs visade att det bara kom från kvinnan själv. Bluff och båg således, men rasismen måste ju bekämpas med alla medel? Eller hur? Hur var det nu jesuiterna sade? Ändamålet helgar medlen var det väl? Men varför måste journalister och medier vara inblandade i detta och sluta tänka själva? Obegripligt.
Ny rapport om rasism från Svenska FN-förbundet
På med slöjorna då igen precis som förra hösten!

3 kommentarer:

 1. såg detta igår kväll då det nyss lagts ut på Aftonbladet men orkade inte skriva om det då=) BRA! att du uppmärksammat det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria! Tyvärr går det inte längre att rösta med sossarna. Har gjort det flest gånger i mitt liv, men jag känner inte igen partiet. :(

   Radera
  2. Nu har jag skrivit klart inlägget, det blev minst sagt långt =))

   Radera