söndag 8 juni 2014

Polis orsakade blåmärken

Det blir värre och värre med polisvåldet. Tänka sig att flera av de som brände vår svenska flagga i Malmö har klagat över att de är ömma i kroppen. Plus någon som råkade gå förbi. Dessa flaggbrännare som är de oskyldigaste barn på jorden, som enbart vill åstadkomma något gott för vår jord och så ingriper polisen! 

Flaggorna som brändes hade dessa underbara ungdomar fått tag i vid Folkets Park. Hör ni hur det låter: Folkets Park. Flaggorna måste således helt logiskt tillhöra folket. Så det var bara rätt att ta dem. Så synd att det inte fanns fler flaggor där så det kunde ha blivit ett riktigt stort bål i rondellen i Malmö!

Eller tänk om de hade hittat flaggor från hela världens folk så att de hade kunnat förändra alla länder på vår jord och rivit ned de murar som finns mellan människor. En flaggbränning åstadkommer ju genast detta resultat. Det har vi sett förut. Kära gulliga små ungdomar fortsätt er kamp för att jorden ska bli ett land! Puss och kram på er!

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas dessa flaggbrännare tar konsekvenserna av sitt handlande och vägrar att ta emot bidrag ifrån det land dom hatar så mycket att dom bränner dess flagga. I annat fall är dom fega hycklare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, nä de har väl två händer: en att ta emot bidrag med och den andra att tända på med. Plus något i käften så att de kan bita den hand som föder dem. Och hjärnkontoret i ordning med små rum, som inte har någon kontakt sinsemellan.

      Radera