onsdag 7 maj 2014

Tack Janne Josefsson!

UPPDATERAT
Så bra att du finns! Det var mycket klargörande att se "det goda våldet" i kvällens Uppdrag Granskning. Jag har skrivit om det länge att dessa grupper är lika goda kålsupare. Våld är våld vare sig det kommer från vänster eller höger. Och den reporter Mathias Ståhle, som har undersökt det här på Eskilstuna-Kuriren, vet att 95 procent av våldet han har sett och granskat kommer från yttersta vänstern. Inte högern.

Det var mycket upplysande att ha med Sebbe Stakset (Staxx) i programmet. Hans värderingar är totalt upp och nedvända. Våld är rätt bara man ger sig på nazister och så klassar han de gästarbetare från Slovakien som blev överfallna av Revolutionära fronten som detta. Fast de bara råkade att gå förbi en demonstration. På väg hem från byggjobbet.

Just nu går det att chatta med Janne Josefsson och Ola Sandstig om detta vänsterextrema våld fram till klockan 22.
8.5.2014
Här är en frilansjournalist som får uppmärksamhet genom att kalla Janne Josefsson nazist. Trist! Han svarar förstås att han är journalist.
7:34
Ni har väl sett vilka problem vänsterpartiet har med sin unga vänster. Här är en debattartikel där nio unga kvinnor förklarar att de behöver Antifascistiskt aktion och Revolutionära Fronten för det är så svårt annars i det politiska livet. De behöver våldet för att kunna bedriva politik.
13:32
SVT vill ha en ursäkt av Ametist Azordegan, som jobbar på Sveriges Radio bland annat. Hon kallade Janne Josefsson nazist i går på twitter, men tog bort det sedan. I dag har hon skrivit ett långt inlägg på facebook om vilken usel journalist Janne Josefsson är. Men hon vill vara tydlig med att hon bara ironiserade med det där nazisttillmälet. Nu handlar det istället om ett dåligt jobb. Hon slängde helt enkelt ur sig sånt som man säger hemma när man raljerar. 

Ja jag brukar aldrig kalla vare sig anhöriga eller någon annan för kommunist eller nazist om det inte har någon relevans i verkligheten. Varför ska man använda politiska beteckningar som skällsord? Vi har ju det gamla ordentliga jävla, helvete och tammesjuttsingen om man vill. Men eftersom hon är född för 33 år sedan i Teheran så kanske hon inte är så insatt i svenska svordomar. Fast jag ser när jag läser vad hon har skrivit att "fan" och "jävla" är hon bra på att använda. Hon klev väl helt enkelt för långt ut och tyckte det var kul. Kanske. Med uppmärksamheten.
6.12.2016
Och nu är Sebbe Stakset omvänd och frälst. Han har hittat Jesus! Jag har en aning svårt för omvända människor. En av dem jag minns var Christer Pettersson. Han hade också hittat Jesus. Det brukar inte hålla så bra. Men vi önskar Sebbe, den tidigare kriminelle och maskbärande mannen, som gick hem till mamma och grät, vi önskar honom lycka till! Numera heter han Sebastian Stakset och är sig själv för första gången sedan tonåren. Yeah! Right. 

5 kommentarer:

 1. Janne Josefsson är en modig man. Trots att jag visste det mesta så är jag nästan chockad av programmet .. och "mötet" med Sebbe Staxx, som Löfven tyckte var så trevlig underhållning i Kärrtorp .. var skakande i all sin torftighet.

  Men det mest skrämmande i hela programmet var att se Sveriges kultur- och mediaelit stå med knuten näve och okritiskt hylla denne man och det besinningslösa vänstervåldet.

  Alla reaktioner känns fullständigt meningslösa när makten och media legimiterar det "goda våldet" och till och med samarbetar med dess företrädare. Vanliga människor är rädda och vi är alla förlorare i en valrörelse som har hamnat väldigt snett ..

  SvaraRadera
 2. Så är den där förföljaren från sd tillbaka. Sluta trakassera med länk. Tack!

  SvaraRadera
 3. Nu anklagas Josefsson för att vara Nazist i från vänsterhåll. Det säger en hel del om extremvänstern. Det var väl ingen som anklagade honom för att vara kommunist när han granskade Nazismen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tidigare har han nog kallats både det ena och det andra, men när han granskade nazismen förra veckan så följde han det gängse mönster som måste användas för att eliten inom medierna och annorstädes i kulturen ska bli nöjda. Dessutom har ju SVT ett krav på objektivitet och neutralitet. Tänk vilket ramaskri det hade blivit om han enbart hade granskat vänstervåldet. Själv blev jag anklagad för att vara kommunist när jag skrev om romer på SVT Debatt. Det är så lätt att slänga dessa beteckningar omkring sig. Särskilt som nu ett valår. Jag säger som en yngre släkting: när man fyller 18 är inte det första man tänker: hurra nu får jag rösta.

   Radera
  2. Ha ha. Det har du rätt i.

   Radera