måndag 12 maj 2014

Mille Markovics baneman gripen

UPPDATERAT
Det var en ren avrättning som en man stod för i vintras när Mille Markovic sköts med flera skott i huvudet genom rutan i sin bil, nyss parkerad vid hemmet. Nu är en man gripen. Två män i en vit bil misstänktes för mordet. Det är en 54-årig man som är anhållen. Han har ett långt kriminalregister och är straffad bland annat för narkotikabrott. 

Sargon de Basso är hans advokat. Han är svensk med ett assyriskt ursprung och har bland annat försvarat skådespelaren Mikael Persbrandt. Han är delägare i advokatfirman Defens i Stockholm.

Polisen är än så länge tystlåten, men kommer att berätta mer så fort de kan. För de vet att detta är intressant. Markovic sysslade med att upprepade gånger förtala kungahuset, men det var säkerligen inte därför han blev skjuten. Tyvärr så lyssnade medierna på allt förtal och vänsterpartiet ville till och med ha en sanningskommission. 
13.5.2014
En till har gripits i dag, lär vara 27 år. Ja de var ju två i den vita bilen.

Den här musiken passar till denna nyhet. Och även till de andra inläggen i dag. Låten är från 1991 strax innan Sverige började ramla isär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar