tisdag 13 maj 2014

Kampen för manligheten

UPPDATERAT
Diskussionen om det manliga partiets värderingar (Mi) är mycket viktig. I århundraden har männen kämpat för sina rättigheter: att ha de tyngsta jobben, att ta hand om en familj och att uppfostra nästa generation. De har ständigt stått i fronten för att ta smällarna när kvinnor ville ta ifrån dem dessa rättigheter. De har försvarat landet och sin familj.

De manliga värderingarna har aldrig spårat ur utan ständigt gått från klarhet till klarhet. Detta är jämställdhet i sin vackraste blomning, att göra det som var och en klarar av. Att ogilla det manliga partiets värderingar är att tycka illa om jämställdhet.

De som är emot det manliga partiet är emot jämställdhet och manlighet. Om det går åt skogen för Sverige så drabbas männen. Vi måste ha höga priser på el och inte värma upp våra hem längre. För en man står ut i alla väder. Även med kyla.

Det manliga partiet står för en riktig manlighet och är emot politiska avarter av manlighet för det är inte något för en riktig man. Rösta på Mi!
28.5.2014
Upptäckte att Mi verkligen finns! Verkligheten överträffar dikten. Mi har funnits senaste dygnet åtminstone på facebook. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar