måndag 21 oktober 2013

Vår störste icke-seriemördare ska släppas fri!

Naturligvis ska Bergwall/Quick inte längre sitta inlåst. Låt honom flyga fritt! Han förtjänar det efter att ha försörjt psykologer och rättstjänare under många år. Hans nemisis är död sedan 2005 så låt honom gå! Han själv har väl blivit så omhändertagen som ingen annan.

Han borde ha blivit skådespelare istället för att ha spelat massmördare. Trist för vårt svenska samhälle, men det är bara ytterligare en spik i det land, som håller på att ramla ihop under tyngden av sitt eget byråkratiska elände. Det stelbenta sektliknande omhändertagandet av psykpatienter måste naturligtvis få ett slut.

Det räcker väl med att alla barn som inte passar in i skolan måste få en diagnos för att få hjälp. Annars anses de enbart vara lata och ointelligenta. Vi ska vårdas till friskhet! Så är det naturligtvis och det avgörs i rätten och annorstädes vad som är friskt.

Men visst ska denne intelligente och underbare man släppas nu äntligen! Släpp fångarne loss det är vår (detta som de svage kallar höst enligt Karlfeldt). Ge honom förtidspension (han är 63 år) så är han försörjd för resten av livet! Det är väl det minsta den svenska staten kan göra.

1 kommentar:

 1. Jag håller med dig. Släpp Quick fri!
  Jag är inte helt insatt i den här historien. Men, jag fattar det som att psykiatriker inom rättspykiatrin har agerat sektliknande. Detta ger mig verkligen kalla kårar, huu, jag ryser till. Det känns som grupppsykos, mobbingbeteende hos vuxna och även får jag tankar till nazityskland etc. Den här kvinnliga psykiatrikern från Stockholm, som är död tydligen, borde ha fått ett straff för sitt maktmissbruk, liksom övriga terapeuter som bara sa ja och amen, och inte ifrågasatte.
  Sedan borde även försvaradvokater som Claes Borgström, denne populistiske man som kan vara klok i bland med även i bland ack så fel ute, som i försvaret av Quick -få något vite/anmärkning eller något.
  /C
  Så här kan vi inte ha det, i Sverige 2013! Vet inte om det ens finns lagar som skyddar en människa som hamnar så här snett i vårt sk rättssystem. I sådana fall, får vi införa sådana lagar nu.

  SvaraRadera