fredag 18 oktober 2013

Cher är olycklig

Ja visst är det synd om henne som har varit kändis sedan 60-talet. Hon kan inte visa sig någonstans, inte gå ut utan att bli igenkänd, inte gå omkring anonym. Hon lider. Och inte minst är det väl tråkigt att hennes enda dotter inte ville vara just dotter utan istället opererade om sig till man. Eller?

Cher är ett halvt år yngre än jag och har det väl förspänt i världen, men uppskattar det inte alls. Om hon vill vara inkognito så är det väl en enkel match? Nej, det tycker hon inte för människor har sett henne i alla möjliga utstyrslar och med alla frisyrer och färger på håret. Och dessutom har alla kameror numera.

Men hon erkänner att det var tufft med könsbytet hos Chaz, att vänja sig vid detta som mamma. Hans röst förändrades så mycket! Han är numera 44 år. Ja min äldste son är 46 så kan det gå, men han har fötts till son. Dock är han blind på ett öga sedan 20-årsåldern efter en nyårsolycka, men ändå jobbar han högt över Stockholms invånare uppe på taken.

Olika falla våra öden. Men numera har Cher vant sig vid att hon har en son sedan år 2009. Han har dessutom gått ned i vikt på senare tid. Vilken lycka! Cher har väl aldrig själv behövt bekymra sig om den. Hon har alltid varit tanig. Och hon har blivit gayikon genom sin son.

Det är hemskt att turnera dock, så ensamt, säger hon. Men att stå på scenen är fortfarande roligt. Hon går på gym fem gånger i veckan för att hålla formen. Hon har varit tillsammans med Tom Cruise och Val Kilmer, som är sexton respektive fjorton år yngre än henne. Hon är inte singel nu heller, men vem det handlar om är hemligt. Och gifta sig är hon inte heller ute efter.

Sonny, hennes förste man och far till Chaz, dog 1998 till följd av en skidolycka. Han blev 62 år gammal, men Cher är outslitlig.

Här pratar hon om Madonna och Lady Gaga och där kan ni se 68 bilder på henne. Håll till godo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar