onsdag 18 juli 2012

Rausings tragedi tar inte slut

Nu ska Hans Kristian Rausing åtalas för att han inte lät hustrun få en ordentlig begravning. För att han har hindrat den. Dock tror inte polisen att han har mördat henne. Han ska ställas inför rätta i dag.

Eva Rausing kan ha legat död så länge som sedan i början av juni, när hennes syster Be var i London och försökte få kontakt med henne.

Hennes pappa har nu släppt vackra bilder på dottern från bröllopet mellan henne och hennes man och från deras familjeliv, för att ge en annan bild av hur hon var som människa. Denna flicka som började experimentera med droger i tonåren, för att komma över sin blyghet.

Hennes liv och död kan få en större mening menar pappan, om människor vill donera pengar till någon organisation, som arbetar med drogproblem eller till den organisation i England Action on Addiction, där Eva Rausing var aktiv. Hon föddes den 7 mars 1964.

De bodde i en fastighet, som var hopbyggd av flera och den värderas nu till 800 miljoner kronor. Det är inte pengarna som betyder något i människors liv. Tvärtom de kan verkligen ordna så att de går under.

Det som betyder något är hur mycket kärlek som finns mellan människor. Drogerna tog över de här båda människornas liv. Jag hoppas deras fyra barn kan leva bättre. 

Evas föräldrar säger att de älskar sin "son" Hans Kristian fortfarande.
16:09
Den anklagade maken Hans Kristian Rausing släpptes mot borgen.  Villkoret var att han stannade på sjukhus och fick vård 24/24. Eva Rausing hittades under en  hög med kläder och sopsäckar. Dörren var förseglad med gaffatejp. Fönstren stod på vid gavel, ändå kändes lukten av lik genom dörren.

Här har jag tidigare skrivit om detta. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar