torsdag 13 mars 2014

Nä det är nog utomjordingar

UPPDATERAT
Flygplanet som försvann över havet MH370 uppges nu har flugit i flera timmar efter att det försvann. Det säger motorerna i detta plan, som automatiskt ska meddela hur de mår. Detta har spätt på ryktena och spekulationerna om vad som har hänt. 

En riktig flyggåta är detta plan och Kina är mest angeläget om att få veta vad som har hänt eftersom det var 153 kineser ombord som passagerare av sammanlagt 227. Ett så stort flygplan hur kan det försvinna? Skulle inte någon ha sett det även om dess transpondrar var avstängda? Dock kan det ha varit ett tekniskt fel på datorerna, som berättade felaktiga data för piloterna.

Att flygplanet verkar ha gjort en sväng kan tyda på att vingarna gick av, först den ena och sedan den andra. Efter det är flygplanskroppen ett vrak som störtar rakt ned och försvinner i havets djup utan att lämna spår. Men hur kunde då motorerna lämna rapporter?

Det var väl tur att flyget inte försvann över den berömda Bermudatriangeln för då skulle absolut utomjordingar ha fått skulden. Nu är det antagligen den mänskliga faktorn, som så totalt litat på datorerna så att piloterna har kopplat av mer och mer under färden. Och så gick något snett. Eller också blev det kapat och flögs någonstans där det inte upptäcktes, men det låter inte så trovärdigt.

Samtidigt sägs en nigeriansk pastor ha förutspått vad som skulle hända redan förra året. Här kan ni se bildbevis. En stor olycka med 200 passagerare skulle inträffa på grund av mänskliga misstag. Det skulle ske i Asien.
12:59
Uppgifterna som Wall Street Journal lämnade om att flygplanet fanns i luften i flera timmar, efter att kontakten bröts, är inte korrekta. Det säger både flygplanstillverkaren Boeing och Rolls Royce, som har gjort de motorer, som påstods ha lämnat uppgifter om sitt tillstånd. Det är transportministern i Malaysia plus USA Today, som bestrider uppgifterna. Planet försvann helt enkelt. Det är den enklaste förklaringen.
18:44
Man ska nu leta också i Indiska Oceanen för planet kan ha kraschat där. Tror man. Området där man söker efter planet har således utvidgats. 
15.3.2014
Så här ser planets rutt ut enligt New York Times. Det är försvunnet någonstans över Indiska Oceanen.  Och det ändrade riktning flera gånger enligt tidningen.
16.3.2014
Och nu är hypotesen att planets pilot, som tydligen var djupt politiskt intresserad, själv har kapat planet och flugit till Långt-bort-i-stan. Redan på 60-talet var Tintin inne på något liknande när hans plan blev kapat av piloten. Finns att beskåda här hos Daily Mail. Utomjordingar var inblandade då också.
22.3.2014
Det fanns litiumbatterier ombord. De kan börja brinna spontant och sprida rök, som kan slå ut en kabin och inte minst piloterna. Det finns särskilda bestämmelser om hur de ska transporteras och märkas med allmänfarligt gods. Om de kortsluts kan de börja brinna.
24.3.2014
Planet har störtat i Indiska Oceanen. Jo det kunde vem som helst ha räknat ut med hjälp av ovanstående. Bra att äntligen få ett slut på historien. Tråkigt för de anhöriga, men det är bättre att veta än att sväva i ovisshet.
25.3.2014
Det kan bli storpolitiska förvecklingar för nu anklagar de efterlevande Malaysias regering för deras anhörigas död och demonstrerar. Malaysia har nog skött det här illa. Kineserna som förlorat sina anhöriga är så upprörda för att det var flest kineser ombord. Det gäller att kunna hitta svarta lådorna innan de upphör med sina signaler om ungefär fjorton dagar. En fjärdedel av invånarna i Malaysia är kineser, men det är ett kungagrike, som har islam som religion.
31.7.2015
Man tror att vrakdelar efter detta försvunna flygplan har hittats vid ön Réunion nära Madagaskar. En bit av en vinge är det och den vrakdelen skickas i kväll till Frankrike för undersökning. Inget annat flygplan av denna typ saknas i området.
Kinesiska studenter ber för det försvunna flygplanet

1 kommentar:

  1. Om det hade bränsle för att flyga till Peking så borde det ju även ha räckt till att flyga till Somalia eller Iran?
    Rune

    SvaraRadera