lördag 7 december 2013

Nobelfesten är trist

UPPDATERAT
Risken finns alltid att man somnar när man sitter på podiet i konserthuset. Prinsessan Madeleine avstår i år från detta med den blivande mammans rätt.

Det är sagt att nedkomsten är beräknad till i början av mars, men den kan ske tidigare också. I varje fall om man flyger hit och dit och får anstränga sig på festen i stadshuset också. Och hennes man Chris O´Neill borde inte heller vara så intresserad av att följa med henne.

Dock försöker de komma till mamma och svärmor drottningens födelsedag den 23 december. Dagen före julaftonen. De kan dyka upp redan veckan innan. Inte lika tröttsamt kanske. Blivande barnet borde vara rätt klart och omkring 40 centimeter långt nu.

Här har ni de tre prinsessor som är närmast att föda i Europa. Först Monacos Charlotte, som har filmstjärnan Grace Kelly till mormor, sedan ännu ett barnbarnsbarn, det fjärde, till drottning Elisabeth från Zara Phillips och så prinsessan Madeleine. Det blir nya barn i kungahusen till jul, nyår och så i mars.

Här skriver prinsessan Madeleine om detta på facebook.

8.12.2013
Inte heller kronprinsessan Victoria kommer att delta för hon är i Sydafrika för den minnesceremoni, som äger rum på tisdag för Nelson Mandela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar