fredag 13 december 2013

Estelle fick vara tomte

UPPDATERAT
Här sätts normen för fler barn i Sverige. När prinsessan Estelle får vara tomte så kan väl fler få ikläda sig denna dräkt även i skolorna? Rent praktiskt är det mycket varmare med tomtedräkt än de tunna klänningar som Lucia, tärnor och stjärngossar av tradition ska bära.

Lucia i SVT var så traditonell som tänkas kan med en ljushårig lucia och tärnor plus stjärngossar i sina strutar med guldstjärnor. Ordningen är återställd! Här är mera Estelle med julhälsning från Haga. Visst är det bra att kungahuset tar chansen att framträda.

Här skrev jag om Lucia förra året.
17:03
Här lussar Estelle och SVT förklarar att de inte fick intervjua prinsessorna, så därför fick de inga frågor. Tittare blev upprörda över detta, men förklaringen är att SVT fick nej på begäran om att prata med dem. Dock fick de filma de båda. Och som ni hör (om ni går in på länken ovan) så lägger sig Estelle ändå i samtalet, när hon sitter på hästen.
Här firas Lucia i hovstallet med prinsessan Estelle i tomtedräkt.

2 kommentarer:

  1. Undrar varför SVT tagit bort länk till den videosnutt där man ser Victoria och Estelle i Luciafirandet i Hovstallet. Raderad överallt. Synd! Var det inte PK med Estelle i tometdräkt eller?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om du trycker på de blå bokstäverna där uppe "Här lussar Estelle och SVT" så kommer du till stillbilder, tryck på pilen som kommer en stillbild till plus till höger inslaget med Estelle, hästen och mamma kronprinsessan. Det finns kvar, men dolt då bakom stillbilderna. Där kan man höra vad reportern frågar om hästen och Estelle och få något mumlande till svar.

      Radera