torsdag 26 september 2013

Jag mår illa

Paret Josh och Linda gör av med hur mycket pengar som helst som de inte har. Lyxfällan har tagit sig an dem. Uppenbarligen började slöseriet i USA, där hela familjen Romero tycker att de kan leva högt på krediter, som de aldrig tänker betala.

Det började med mamman till Josh, som levde gott den sista tiden hon levde på sin son och på alla krediter hon kunde få för att skaffa sig lite guldglans på tillvaron. Sonen brydde sig inte om det, för han skulle ändå inte återvända till USA.

Men så ville paret leva lyxliv i Las Vegas och tog krediter, slutade betala räkningar i Sverige och maxade allt så att de skulle få det underbart i drömlandet Amerika. De skulle aldrig återvända till Sverige så de struntade i det. Men trots allt har de återvänt. När Lyxfällan griper in så upptäcker familjen att det inte är så enkelt att leva på detta vis.

Antagligen är det inte heller det i USA fast Josh tror att hans skulder ska skrivas av efter tre år. Det har hans pappa sagt. Annars är det enkelt att betala en advokat tusen dollar och få skuldsanering. Det har hans syster fått. 

Vilken familj! Hoppas de lever upp till den ekonomiska verkligheten och inte uppfostrar sin lille ettårige son likadant. Det verkar vara mycket nedgrävt som de har flytt ifrån. Hur gick det med hunden för 8 000 som sonen fick? Och hans vintagebil i garaget?

Lyxfällan i kväll klockan 20 i TV3. 
Här är Linda Romeros blogg. Och här finns hon på facebook.
27.9.2013
Allt är nu frid och fröjd hemma hos familjen. De betalar av 8 600 i månaden för att bli skuldfria om tre år. Det enda de har lagt pengar på är lillpojken Cash ettårskalas, som kostade en tusenlapp. Linda ska utbilda sig till förskollärare och ska praktisera under hösten som praktikant.

De har två gamla bilar. Hunden finns kvar och de har katter. Släkt och vänner finns i närheten så allt är bra. Tack Lyxfällan! De skulle själva aldrig ha fått så bra villkor för lånen som Lyxfällan fixade åt dem.
Ha det så bra nu hela familjen!

3 kommentarer:

 1. Tack:) vi va fruktansvärt omogna och korkade och vi har förstått det. Och ja, som du säger. Hade inte lyxfällan hjälpt oss hade vi antagligen levt i samma ångest. Men vi har redan betalat av 25800kr på skulden på tre månader och vi blickar framåt:) hunden har vi kvar för vi köpte den av min syster för den har flyttat rundor för många gånger. Många skriver att de önskar att soc tar vår son som för övrigt är döpt efter johnny cash inte våra skulder doohh.. haha

  Nä men allt går toppen nu♥♥♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar Linda! Så bra att det funkar nu för er. Hoppas hunden också har det bra (kom just hem med vår hund som är 15 år gammal). Jag önskar er alla tre ett riktigt lyckligt liv!

   Radera
 2. Såg detta nu idag. Skrämmande alltså!

  SvaraRadera