måndag 31 december 2012

Hillary Clinton en maktmänniska

UPPDATERAT
Hon är starkare än sin make Bill Clinton. Han såg detta i henne och ville gifta sig med henne när de båda var 20plus. Hon har kämpat hela livet för att skaffa sig den rikedom och makt, som hon ser naturligt som sin arvedel.

Inte så mycket roligt har hon haft utan kämpat på, därför var det väl naturligt att hon drabbades av uttorkning när hon var magsjuk och svimmade av vätskebrist. Och fick hjärnskakning. Vad gjorde hon uppe? Borde hon inte ha legat ned? Dessutom har denna hjärnskakning nu medfört en blodpropp i hjärnan.

Hon kommer dock att bli pensionär när hon avgår som utrikesminister för USA i januari och John Kerry ersätter henne. Det är välförtjänt. Hon ska ägna sig åt hem och barn plus att få barnbarn tycker jag och ta hand om sig själv. Hon drömmer mer om att få barnbarn än att bli president har hennes make Bill Clinton sagt. Men en del räknar med att hon ställer upp som presidentkandidat 2016.

Jag unnar henne verkligen barnbarn även om hennes och makens dotter Chelsea lyckades gifta sig med ett stolpskott? Marc Mezvinsky har jobbat inom finansvärlden. Hans pappa svindlade investerare på omkring 60 miljoner kronor och satt fem år i fängelse. Enligt Chelsea så kommer barnbarnen om ett par år eller så. Just nu så jobbar de bägge hårt, kanske försöker de trots allt också bli med barn. 

1.1.2013
Hillary Clinton har en blodpropp bakom höger öra. Hon väntas bli helt återställd.

2 kommentarer:

  1. Jag är av åsikten att argumentet att det behövs kvinnliga förebilder huvudsakligen är till för att bana väg för de som vill bli kvinnliga förebilder. Yrkeskvinnor finns överallt, men de flesta arbetar och har knappast tid över att göra sig kända som förebilder.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har så rätt så. Eller som Margareta Winberg har sagt att om man gillar makt så kan man jobba med politik. Makt handlar inte om kön. Utan om personlighet. Jag har själv aldrig velat bli varken politiker eller förebild. Bara leva mitt liv i lugn och ro och använda de talanger jag har. Nu måste jag uppdatera om Vladislav Savic! Han förskringraren ni vet på Sveriges Radio. Ha Ett Gott Nytt År!

      Radera