söndag 8 januari 2012

Varför bara nakna kvinnor?

DN slår på stort nu när slavhandeln förr i tiden ska diskuteras. De har massor av nakna kvinnor både på förstasidan och inne vid artikeln. Alla ni som suktar efter sånt. Glutta här!

Själv har jag färdigställt ett manus, som handlar om mina släktingar från förr i tiden som forslades över havet från motsatta sidan: Mellanamerika. Indianerna såg de spanska skeppen som berg, för något annat hade de inte att jämföra med. Och männen, som hade skägg och ibland var ljushåriga med blå ögon framstod som gudar.

"Hur kunde mayaindianerna veta något om vår galax? Hur hade de kunskaper, som inte skulle kunna inses eller begripas av andra människor på vår planet förrän flera hundra år senare? De talade om en galaktisk balk, som jorden skulle passera. Om ett slags principer, som fanns inbyggda i vår egen Vintergata och som skulle verka och påverka oss. Den snurrande skiva av stjärnor, som tillsammans bildade vår galax och som ständigt rörde sig genom universum visste de fanns. Varifrån fick de sina kunskaper? Tidsväktarna bland mayaindianerna ser datumet 21 december 2012 som en pånyttfödelse. Det är början av en ny tidsålder kallad den femte solens värld. Då passerar solens meridian den galaktiska ekvatorn och jorden hamnar i linje med galaxens mitt. I gryningen av den 21 december 2012 stiger solen upp och sammanfaller med Vintergatan, vår galax tvärsnitt och eklipsens plan. Detta kosmiska kors är ännu en personifiering av det livets träd, som finns i alla gamla religiösa traditioner."

Min anfader bland mayaindianerna togs med på ett sådant skepp, som framstod som ett berg, togs ombord på detta gudasända skepp med förkroppsligade gudar. Till Spanien gick färden och senare till Sverige. Hur det gick till? Jag tror ni kan läsa detta snart detta år i min nya bok I Ormbärarens tid.

Denna tid, som återkommer varje år i början av december, när solen passerar genom detta tecken Ormbäraren, men det finns inte med i vår zodiak, för då skulle tecknen som solen skenbart färdas igenom bli tretton, detta olyckstal.

Min bok är mer lågmäld, skriker inte högt om slavhandel och illustrerar inte detta med nakna kvinnor och en kåt sultan, som glor på dem. Det är chackra två, som sex och könsdrift rör sig kring och många människor kommer aldrig längre än chakra tre, som handlar om det materiella, når aldrig hjärtats höjd och föds aldrig på nytt.

Detta synsätt, som vi istället har lagt på en frälsare i vår kulturella religion, men som är något vi alla borde inse att vi kan uppleva. Möjligen har mina gamla förfäder från andra sidan Atlanten rätt där. Vi passerar nu genom ett område i kosmos, där vi går in i en ny tidsålder. Rent fysikaliskt.

Jag har begripit att alla våra föreställningar inom oss fungerar, så om vi tror att det är så, blir det också så. Det vore bra för mänskligheten.

4 kommentarer:

 1. Nej, 13 var och är ett lyckotal! Det ska bli kul att se vad som händer 21 december. Vi får återkomma till det nästa nyår.

  SvaraRadera
 2. Parnassen Helena: Det händer nog inte något särskilt. Och tretton är inte ett lyckotal enligt den förhärskande doktrin, som vi har levt efter i 2 000 år, men naturligtvis betyder talen ingenting i sig själva. Det är vi som ger dem deras olika betydelser.

  SvaraRadera
 3. Nej, 13 är speciellt hur man än vrider och vänder på det. Månen går 13 gånger runt jorden på ett år = 13x28 = 364 dagar.

  SvaraRadera
 4. Parnassen Helena: Jo jag vet kära du, men vi har en doktrin som säger att det är häxornas och annat oknytts tal. Judas var nr 13, våning 13 saknas ibland i hus, ingen vill bo i nummer 13 osv. Men som sagt det är vi människor som ordnar till sånt, men om man tror på det så tar föreställningarna över. Vi har den makten över oss själva och andra. Säg inte emot nu! För farao. Jag vill ha sista ordet! ;)

  SvaraRadera