torsdag 26 januari 2012

Stefan Löfven är en man

UPPDATERAT

Och ex-partiledaren Göran Persson sade nyss i Gomorronsoffan att den nye partiledaren är en man. Socialdemokraterna är långsamt på väg neråt fortfarande och inte kommer väl en metallordförande att hjälpa.

Betyder det att det är slut på kvinnotiden. Att kvinnorna får stå åt sidan för en rejäl manlig politik, så att inte fler anhängare försvinner till sd. Ja det behöver i så fall socialdemokraterna. Att ta hand lite om papporna och de män, som har fått stå åt sidan för alla kvinnor.

Inför valet 2006 bekände sig Göran Persson och alla politiker till feminismen. Men svenska folket gillade aldrig denna politik, som helt spårade ur år 2010 då Julian Assange blev anmäld för våldtäkt av socialdemokratin i form av Anna Ardin.

Ifall det nu blir Stefan Löfven så ska han sitta till ordinarie kongress nästa år och då bli vald. Han ska vinna folkets hjärta under tiden. Och att Göran Persson ställer upp i Gomorronsoffan är en del av denna kampanj. Han var där för att prata om nazismen och koncentrationslägren, en klar vinkling mot höger.

Jag kan höra hur tongångarna har gått i de inre kretsarna: vi måste stoppa den marsch mot höger, som pågår i svensk politik. Det är krig nu igen. Andra världskriget.

9:00
Det är bekräftat att Stefan Löfven blir ny partiledare.

12:16
Han har en gullig fostermamma, Iris Melander, 82 år,som sade till Allehanda att: han ringde i går och berättade, men sade att det skulle vara hemligt till och med fredag. Är det inte torsdag i dag?

Och han kan inte debattera i riksdagen eftersom han inte sitter där. Istället ska Sven-Erik Österberg göra det så partiet kommer att halta fram på tre ben fram till nästa år. Minst. Och han var också svår att övertala.

5 kommentarer:

 1. Lövet bryr jag mig inte om,
  vad jag däremot gillar är din beskrivning av Julian Assange-fallet
  "Julian Assange blev anmäld för våldtäkt av socialdemokratin i form av Anna Ardin"
  klockrent

  SvaraRadera
 2. Men du, inte är det väl så tokigt med karlar? Det dräller ju av dem överallt (inte minst i "mitt" lilla gubbgäng) och då skulle de ju bli riktigt jobbigt. Om män är så jobbiga, menar jag. Tror jag i alla fall att jag menar.
  Och, om jag nu skulle tvingas att välja mellan män som Juhultarn och Lövet så nog blir det Lövet. Å andra sidan, på ljugarbänken pasar Juhultarn bäst s.a.s.
  Är jag lite rörig? I så fall är det för att jag är man :D
  God kväll!

  SvaraRadera
 3. Gubben: Om du frågar mig så behövs båda sorterna. Både män och kvinnor. Vi har en förmåga att komplettera varandra, vilket är trevligt. Och lustigt nog finns det ungefär 50 procent av vardera. Fiffigt ordnat. Jag är så glad att dom äntligen kunde skynda sig på lite i sossepartiet, så att dom inte ockuperade hela nyhetsplatsen totalt. Nu kanske det kan få hända något mer i Sverige. God kväll tillbaka :)

  SvaraRadera
 4. Tror att valet av Stefan är det rätta för socialdemokratin i nuläget...

  SvaraRadera