torsdag 30 september 2010

Rätt åt dom

Jag kan inte låta bli att tänka så när jag läser om det andra rånet i Varberg på kort tid.

Första gången flydde rånarna på moped. Den här gången i en jaguar, som den som körde inte kunde hantera. De körde in i en lyktstolpe, tydligen en av sorten icke-mjuk.

En av dem låg död på gräsmattan med en k-pist bredvid sig så säger en kvällstidning. Den andra menar att han var skadad men inte död och att rånarna hade träpåkar och basebollträn, som de rånade guldsmedsaffären med.

En fjärde rånare sprang från platsen, men greps av polis senare. Bilen stals i Kungälv tidigare i går morse.

Slutresultatet är dock tidningarna överens om och jag tycker att det här var rätt åt rånarna. Är så urbota trött på tung brottslighet.

Detta var det tredje rånet hos samma guldsmed om jag begriper det rätt. Dags att titta på läget för lokalen kanske?

PS. Idag den 1 oktober läser jag att de eventuellt tillhörde ett invandrargäng. Då slår pk-nerven till. Det kanske var synd om dom. Läkarna tror inte att de båda skadade männen ska överleva tills i dag. Och den där som linkade bort från jaguaren har det säkert inte lätt. Nä nu driver jag med er för jag hatar brottslighet. Vem som än står för den. DS.

5 kommentarer:

 1. Som man bäddar får man ligga brukar det heta, RIP ditt kriminella patrask.

  SvaraRadera
 2. Vet inte om du bara är ute efter att provocera men jag tycker som kristen att det är fruktansvärt att någon (Oavsett om det är en kriminell – GUD gör inte skillnad) går in i evigheten som ofrälst.

  Detta bör vi ha i åtanke varje dag hur nära vi är döden- Var för övrigt mycket nära att bli mosad bakifrån i en bilkö i morse… INGEN GÅR SÄKER.

  SvaraRadera
 3. Mister-Saab: Jag vet inte om du vänder dig till mig, men du har ju fått svar ändå av Janne. Ha en bra kväll! Hoppas du lever i morgon också. Frälst tror jag inte någon behöver vara.. Gud gillar alla ändå. Om han/hon existerar så skiljer han inte agnarna från vetet... och förresten vet vi ingenting om det där. Vi får se på andra sidan. Vi kan träffas där någon gång ;)

  SvaraRadera
 4. gör något själv bättre,om ni kan.

  SvaraRadera